Scrolla ner

Merino Windwool Liner 5-finger

Art.nr: 34290-100
695 SEK

Färg Svart

Svart
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Tunn vindtät liner i merinoull med fantastisk fingertoppskänsla. Perfekt som tunn handske för vandring, jakt och annat friluftsliv, och fungerar också som förstärkningslager under en kraftigare handske på vintern. Touch-funktion på tumme och pekfinger.

Vindtät

Ofodrad

Tål maskintvätt

Touch screen

Värme3/83/8

Slitstark3/83/8

Rörlighet6/86/8

VattentätNej

Tunna handskar 
i merinoull...

Mjuk och följsam linerhandske som också skyddar mot kyliga vindar. Sydd i ett 3-lagers trikåmaterial av merinoull, med ett polyestermembran som gör handsken vindtät och ventilerande. Merinoullen har dessutom fördelen att värma även i fuktigt tillstånd. Pekskärmskompatibel print låter dig hantera telefon, gps och andra pekskärmar utan att ta av dig handsken. Den har också förstärkning i handflatan och ett dragband på mudden för enklare påtagning. En smidig och packbar följeslagare för vandring, jakt, fiske och annat friluftsliv under vår, sommar och höst.

Kollektion

När vi designar och utvecklar handskar är en av våra viktigaste utgångspunkter att de ska hålla över tid. Genom att byta ut ditt foder förlänger du handskens livslängd samtidigt som du sparar på miljön. Inom Liners hittar du både utbytbara foder och base liners som kan användas på egen hand eller för extra värme.

Aktivitet

Friluftsliv | Vandring | Powerwalk | Löpning | Jakt & fiske
Friluftsliv

Friluftsliv

Vandring

Vandring

Powerwalk

Powerwalk

Löpning

Löpning

Jakt & fiske

Jakt & fiske

Detaljer

Tål maskintvätt | Förstärkta detaljer | Pekskärmskompatibel | Puller loop

Yttermaterial

Vindull merino

3-lagers trikå av 100 % merinoull med vindtätt, vattenavvisande och andningsbart membran.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev