Scrolla ner

Ergo Grip Equestrian 5-finger

Art.nr: 38860-100
995 SEK

Färg Svart

Svart
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Exklusiv ridhandske med touch-funktion och genomarbetad passform som ger fantastisk känsla och grepp om tygeln. Sydd i slitstarkt getskinn med vindtät och ventilerande stretchväv på ovansidan. Perfekt för utomhusritt och hästliv i växlande temperaturer.

Vindtät

Touch screen

Ridhandskar i 
skinn med touchfunktion...

I denna exklusiva handske har Hestra tagit sin patenterade Ergo Grip-konstruktion och skapat en uthållig ridhandske med yppersta passform och komfort. Fingrarna är extra förböjda och sömmarna placerade för maximal rörelsefrihet. Det ger minimalt med överskottsmaterial i handflatan och en direkt kontakt med tygeln. I handskens ytterskikt kombineras slitstarkt getskinn i greppet med vindtät och ventilerande GORE-TEX Infinium™ stretchväv på handens ovansida. Invändigt finns ett tunt foder i fleece och en neoprenmudd med kardborrejustering gör att handsken sitter skönt runt handleden. En mångsidig och tålig handske som passar både för långritt och kortare ridturer, och som med rätt vård kommer kunna följa dig under många år framöver.

Kollektion

Horese riding

Inom Horse hittar du handskar utvecklade specifikt för ridning. Modellerna kännetecknas av en nära passform, ett bra grepp med genomtänkta förstärkningar för en längre hållbarhet och god komfort.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Aktivitet

Ridning | Friluftsliv | Vandring
Ridning

Ridning

Friluftsliv

Friluftsliv

Vandring

Vandring

Detaljer

Elastisk vid handled | Ergo Grip-konstruktion | Förstärkta detaljer | Pekskärmskompatibel | Neoprenmudd med kardborrestängning
Ergo Grip-konstruktion

Patenterad konstruktion där handsken har minimalt med överskottsmaterial på handens insida och sömmar som är placerade enligt handens naturliga ergonomi. Resultatet är handskar med mycket nära passform.

Fast foder

Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Yttermaterial

Gore-tex infinium windstopper breeze | Neopren | Impregnerat getskinn
Gore-tex infinium windstopper breeze

GORE-TEX INFINIUM WINDSTOPPER Breeze, vindtät och andningsbar. 100 % polyester.

Neopren

Neopren 100 % syntetiskt gummi.

Impregnerat getskinn

Vattenbeständigt getskinn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev