Scrolla ner

Army Leather Blizzard 5-finger

Art.nr: 30510-100720
1 800 SEK

Färg Svart & ljusbrun

Svart & ljusbrun
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Extra lång och värmande 5-fingerhandske med hög krage. Utformad för klättrares och alpinisters höga krav på passform, väderskydd och uthållig slitstyrka och perfekt för långa dagar i högalpin terräng. Ytterhandsken är sydd i extra starkt getskinn och softshellväv och det löstagbara fleecefodret har värmande G-loft syntetfyllning.

Utbytbart foder

Vindtät

Varm och skyddande 
handske för vinterklättring...

Army Leather Blizzard är en tålig och varm 5-fingerhandske för klättring, skidbestigning och andra utfärder i högalpin terräng. Den bygger på Hestras populära Heli Ski-handske, men har extra hög och vid krage för att underlätta när du tar på och drar av den. Även fingertopparnas konstruktion är rymligare för att erbjuda extra värme i utsatta förhållanden. Ytterhandsken i slitstarkt getskinn och softshellväv skyddar mot väder och vind samtidigt som den ger bra grepp runt isyxor och annan utrustning. Ett fleecefoder med G-loft syntetfyllning isolerar och leder ut fukt och kan enkelt tas ur för att torkas eller tvättas. Du kan också byta foder under dagen, eller variera med en tunnare liner vid högre aktivitetsnivåer eller varmare temperaturer. Hestra handcuffs minskar risken för att du tappar handsken och en hängögla på pekfingret låter dig hänga upp den med öppningen nedåt – praktiskt för att undvika att den fylls med snö. Det finns också en öljett för att hänga handsken på tork, exempelvis.

Kollektion

Inom den här kollektionen hittar du högfunktionella och slitstarka handskar specifikt utecklade för bergsklättring. Inom Mountaineering kännetecknas modellerna av flexibel passform, värme och slitstyrka.

Produktursprung

Guangdong, China

Hestra Eurogant Partner since: 1993

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Klättring & alpinism | Friluftsliv | Vandring | Turskidåkning
Utförsåkning

Utförsåkning

Klättring & alpinism

Klättring & alpinism

Friluftsliv

Friluftsliv

Vandring

Vandring

Turskidåkning

Turskidåkning

Detaljer

Box Finger-konstruktion | Elastisk vid handled | Handcuffs | Uttagbart foder | Snölås | Wrist strap with velcro closure

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, andningsbar och mycket komprimerande.

Löstagbart foder

Medföljande foder | Passande foder
Medföljande foder

Detta foder ingår när du köper 30510 Army Leather Blizzard 5-finger

Passande foder

Genom att byta ut ditt trasiga foder förlänger du handskens livslängd samtidigt som du sparar på miljön. Följande foder passar 30510 Army Leather Blizzard 5-finger

Yttermaterial

Hestra flextron softshell 4-vägs stretch | Impregnerat getskinn | Förstärkning av känguruläder
Hestra flextron softshell 4-vägs stretch

Hållbart och smidigt stretchtyg av polyamid/spandex. Vind- och vattenavvisande med goda ventilationsegenskaper. 92 % polyamid, 8 % elastan.

Impregnerat getskinn

Vattenbeständigt getskinn.

Förstärkning av känguruläder

Känguruläder är mycket slitstarkt och har fina egenskaper som gör det passande som förstärkningsmaterial.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev