Scrolla ner
Nyhet

Ergo Grip Vektor 5-finger

Art.nr: 3001910-100
1 300 SEK

Färg Svart

Svart
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Slitstark och samtidigt följsam alpin klätterhandske med lätt värmande ullfoder. Innerhanden är i ett mockaliknande syntetmaterial som klarar långvarig hantering av rep och utrustning. Passformen är greppnära med extra förböjda fingrar, och en neoprenmudd med kardborrejustering sluter till skönt runt handleden.

Tål maskintvätt

Värme4/84/8

Slitstark5/85/8

Rörlighet8/88/8

VattentätNej

Slitstark klätterhandske 
med ullfoder...

Följsamt, riktigt tåligt och värmande ull – så löd några av önskemålen från bergsguiden Alexander Nordvall när Hestra inledde samarbetet kring Vektor. Denna klätterhandske är byggd för att tåla närkontakt med klippa, is och klätterutrustning samtidigt som den ger mycket hög rörlighet.
Innerhanden är sydd i Duratan syntetmocka som är exceptionellt slitstarkt, även i blött tillstånd. Ergo Grip-konstruktion med extra förböjda fingrar ger fantastisk följsamhet och känsla. Ovandelen i stretchväv är vindtät och ventilerande och ett lätt foder i ullfrotté isolerar runt handen. Perfekt för skidbestigning och andra högpulsaktiviteter på vintern, och alltid redo när du behöver arbeta finmotoriskt med fingrarna i kyligt väder.

Kollektion

Inom den här kollektionen hittar du högfunktionella och slitstarka handskar specifikt utecklade för bergsklättring. Inom Mountaineering kännetecknas modellerna av flexibel passform, värme och slitstyrka.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Aktivitet

Klättring & alpinism

Klättring & alpinism

Detaljer

Elastisk vid handled | Ergo Grip-konstruktion | Tål maskintvätt | Förstärkta detaljer | Neoprenmudd med kardborrestängning | Puller at cuff
Ergo Grip-konstruktion

Patenterad konstruktion där handsken har minimalt med överskottsmaterial på handens insida och sömmar som är placerade enligt handens naturliga ergonomi. Resultatet är handskar med mycket nära passform.

Fast foder

Ullfrotté

Ett stickat material vars lockiga fibrer och frottébågar tillsammans kan binda en stor mängd luft. 80 % ull, 20 % polyamid.

Yttermaterial

Duratan | Hestra mistral polyamidtyg
Duratan

Slitstarkt tyg av mikrofiber. 75 % polyester, 25 % PU.

Hestra mistral polyamidtyg

Hestra 3-lagers polyamid/spandex 4-vägsstretch. Vindtätt, vattentätt och andningsbart tyg.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev