Scrolla ner

Power Heater Gauntlet Mitt

Art.nr: 31791-350000
4 400 SEK

Färg Grå & vit

Svart
Grå & vit
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Rejäl och vattentät tumhandske med värmeslingor som håller handen varm under kalla vinterdagar. Slitstarka material och tidlös design gör den perfekt för skidåkare och andra som lätt fryser om händerna. Ett CZone-membran skyddar mot väta och getskinn ger slitstyrka och bra grepp. Värmetid: Låg: 8-10h – Medium: 4-5h – Hög: 2h VIKTIG INFORMATION! De elektroniska komponenterna i denna handske kan störa lavinutrustning/transceivers.

Vattentät

Vindtät

Värmehandskar

Värme8/88/8

Slitstark5/85/8

Rörlighet3/83/8

VattentätJa

Värmehandske i 
tummodell för skidåkning...

Power Heater Gauntlet Mitt är utvecklad för skidåkare som inte vill låta frusna fingrar förstöra en bra dag i backen. Som tumhandske erbjuder den extra mycket värmande komfort, med slittåligt yttre i getskinn och softshellväv och vattentätt och ventilerande CZone-membran. Insidan är i mjuk fleece med syntetfyllning som isolerar och leder ut fukt. Under kallare vinterdagar hjälper värmeslingor till att hålla temperaturen runt handen på behaglig nivå. Värmen ställs in i tre steg med ett lättåtkomligt reglage i Hestra-logon på handens ovansida. Utbytbara och uppladdningsbara batterier och laddare följer med, liksom handledsremmar som ser till att du inte tappar handsken. Perfekt för många typer av uteaktiviteter under kyliga vinterdagar, och lika rätt för liftburen skidåkning som när du befinner dig lite längre bort från skidsystemet. Finns även i 5-fingermodell. Värmetid Låg: 8-10 timmar, Medium: 4-5 timmar, Hög: 2 timmar. TÄNK PÅ: De elektroniska komponenterna i handsken kan störa lavinutrustning/transceivers.

Kollektion

Våra Alpine-handskar är utvecklade för skidåkning och snowboardåkning, men lämpar sig även för övriga vinteraktiviteter. Handskarna har en klassisk, skandinavisk design och är tillverkade i kvalitativa material med fokus på värme, komfort och passform.

Produktursprung

Rakamaz, Hungary

HESTRA Hungary Founded by Hestra: 2011

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Friluftsliv | Övriga vinteraktiviteter
Utförsåkning

Utförsåkning

Friluftsliv

Friluftsliv

Övriga vinteraktiviteter

Övriga vinteraktiviteter

Detaljer

Elastisk vid handled | Handcuffs | Värmekomponenter på ovanhand, fingrar och tumme | Uppladdningsbara batterier | Snölås

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, med hög andningsförmåga och mycket komprimerande.

Fast foder

Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Yttermaterial

Hestra flextron softshell 4-vägs stretch | Impregnerat getskinn
Hestra flextron softshell 4-vägs stretch

Hållbart och smidigt stretchtyg av polyamid/spandex. Vind- och vattenavvisande med goda ventilationsegenskaper. 92 % polyamid, 8 % elastan.

Impregnerat getskinn

Vattenbeständigt getskinn.

Vattentät

Czone

Vattentätt och andningsbart membran som skapar en varm och behaglig komfortzon för dina händer.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev