Scrolla ner

Power Heater Gauntlet 5-finger

Art.nr: 31790-350000
4 400 SEK

Färg Grå & vit

Svart
Grå & vit
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Rejäl och vattentät skidhandske med värmepaneler på fingertopparna för extra värme under kalla vinterdagar. Slitstarka material och tidlös design gör den perfekt för skidåkare och andra som lätt fryser om fingrarna. Ett CZone-membran skyddar mot väta och getskinn ger slitstyrka och bra grepp.

Vattentät

Vindtät

Värmehandskar

Värme7/87/8

Slitstark5/85/8

Rörlighet5/85/8

VattentätJa

Vattentät värmehandske 
för skidåkning...

Power Heater Gauntlet är utvecklad för skidåkare som inte vill låta frusna fingrar förstöra en bra dag i backen. Denna värmehandske är sydd i slitstarkt getskinn med vädertålig softshellväv på ovansidan. Ett CZone-membran skyddar mot blötsnö och fleecefoder med syntetfyllning isolerar och leder bort fukt.
Under kallare vinterdagar hjälper värmepaneler på fingertopparna till att hålla fingrarna varma*. Värmen ställs in i tre steg med ett lättåtkomligt reglage i Hestra-logon på handens ovansida. Utbytbara och uppladdningsbara batterier och laddare följer med, liksom Hestra handcuffs (handledsremmar) som ser till att du inte tappar handsken.
Perfekt för många typer av uteaktiviteter under kyliga vinterdagar, och lika rätt för liftburen skidåkning som när du befinner dig lite längre bort från skidsystemet. Finns även i tummodell.

VÄRMETID: Låg: 8-10 timmar, Medium: 4-5 timmar, Hög: 2 timmar.

*NOTERA: På högsta effekt ligger värmen i panelerna nära kroppstemperatur och stöder handens egen värme – de kommer däremot inte att upplevas "heta" när du tar på dig handsken. Det är denna stödvärme som tillsammans med isoleringen i handsken hjälper till att hålla fingrarna varma.

Rätt storlek är viktigt för att värmepanelerna ska fungera optimalt. En alltför stor handske innebär större avstånd mellan värmepaneler och fingertoppar och den värmegivande förmågan minskar. Har du en mycket smal hand bör du överväga att gå ner i storlek. Ett alternativ är att istället använda en uppvärmd liner i kombination med en traditionell skidhandske.

Du kan testa värmefunktionen genom att ladda upp batterier helt och slå på värmesystemet på högsta effekt. Efter några minuter tar du på dig handskarna och ska då känna tydlig värme på samtliga fingrar. Låt värmen vara påslagen på högsta effekt och kontrollera att värmesystemets LED-lampor lyser under cirka 2-2,5 timmar (gäller batteripack 2600 mAh).
TÄNK PÅ: De elektroniska komponenterna i handsken kan störa lavinutrustning/transceivers.

Kollektion

Våra Alpine-handskar är utvecklade för skidåkning och snowboardåkning, men lämpar sig även för övriga vinteraktiviteter. Handskarna har en klassisk, skandinavisk design och är tillverkade i kvalitativa material med fokus på värme, komfort och passform.

Produktursprung

Rakamaz, Hungary

HESTRA Hungary Founded by Hestra: 2011

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Friluftsliv | Övriga vinteraktiviteter
Utförsåkning

Utförsåkning

Friluftsliv

Friluftsliv

Övriga vinteraktiviteter

Övriga vinteraktiviteter

Detaljer

Elastisk vid handled | Handcuffs | Värmekomponenter på ovanhand, fingrar och tumme | Uppladdningsbara batterier | Snölås

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, med hög andningsförmåga och mycket komprimerande.

Fast foder

Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Yttermaterial

Hestra flextron softshell 4-vägs stretch | Impregnerat getskinn
Hestra flextron softshell 4-vägs stretch

Hållbart och smidigt stretchtyg av polyamid/spandex. Vind- och vattenavvisande med goda ventilationsegenskaper. 92 % polyamid, 8 % elastan.

Impregnerat getskinn

Vattenbeständigt getskinn.

Vattentät

Czone

Vattentätt och andningsbart membran som skapar en varm och behaglig komfortzon för dina händer.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev