Scrolla ner

Philippe Raoux Classic 5-finger

Art.nr: 30650-280
1 800 SEK

Färg Marin

Marin
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Lång, varm skidhandske med design inspirerad av franske skidlegendaren Philippe Raoux. Hög krage hindrar snö från att leta sig in och den löstagbara innerhandsken är lätt att tvätta och torka. Perfekt för långa dagar i växlande vinterväder, och lika hemmastadd i pist som en bra bit utanför.

Utbytbart foder

Vindtät

Kromfri

Värme6/86/8

Slitstark4/84/8

Rörlighet6/86/8

VattentätNej

Klassisk skidhandske 
med urtagbart foder...

Philippe Raoux-handsken var en av 1990-talets mest populära skidhandskar, döpt efter den legendariske franske skidläraren och bergsguiden i Val d’Isère. Nya Philippe Raoux Classic är precis som originalet sydd i kromfri Ecocuir nötnappa men har ny funktionell polyamidväv samt uppgraderade detaljer. Det löstagbara fodret är i mjukt, tåligt fleecematerial med G-Loft syntetfyllning som isolerar och ventilerar ut fukt. Precis som tidigare är det en slitstark, varm handske för åkning över hela berget, i alla väder och typer av snö. Puderdagar lär du uppskatta den höga kragen med snölås och när du hajkar uppför att fodret kan varieras efter aktivitetsnivå. Om du tar av handsken för att justera utrustning ser handledsremmen till att du inte tappar den. En tidlös och pålitlig skidkompis, lika skön vid liftburen åkning som på utfärder längre bort.

Kollektion

Våra Alpine Pro-handskar är utvecklade för friåkare, bergsguider, skidlärare och andra som ställer höga krav på sin utrustning. Handskarna är högfunktionella och tål mycket slitage och passar dig som ofta åker i varierande väderförhållanden och terränger.

Produktursprung

Guangdong, China

Hestra Eurogant Partner since: 1993

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Snowboard
Utförsåkning

Utförsåkning

Snowboard

Snowboard

Detaljer

Karbinhake | Elastisk vid handled | Handcuffs | Uttagbart foder | Snölås | Wrist strap with velcro closure

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, andningsbar och mycket komprimerande.

Fast foder

Bemberg

Slitstarkt foder i fleece av 100 % polyester, med mjuk och behaglig borstad yta.

Löstagbart foder

Medföljande foder | Passande foder
Medföljande foder

Detta foder ingår när du köper 30650 Philippe Raoux Classic 5-finger

Passande foder

Genom att byta ut ditt trasiga foder förlänger du handskens livslängd samtidigt som du sparar på miljön. Följande foder passar 30650 Philippe Raoux Classic 5-finger

Yttermaterial

Hestra triton polyamidtyg | Kromfri ecocuir-nötnappa
Hestra triton polyamidtyg

HESTRA Triton vindtät, vattentät och andningsbart. 100 % polyamid.

Kromfri ecocuir-nötnappa

Impregnerad nötskinn, kromfri garvning.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev