Scrolla ner

Narvik Ecocuir 5-finger

Art.nr: 30940-560
1 900 SEK

Färg Röd

Marin
Grå
Röd
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Klassisk skidhandske med längre skaft för utförsåkning och vinterturer. Tillverkad av vädertåliga och hållbara material: kromfritt Ecocuir nötnappa och vaxad polyester/bomullsväv. Fodret i värmande ull kan tas ur för att tvättas eller torkas.

Utbytbart foder

Vindtät

Kromfri

Värme5/85/8

Slitstark4/84/8

Rörlighet6/86/8

VattentätNej

Klassisk skidhandske 
med löstagbart foder...

Narvik Ecocuir är en klassisk, lång 5-fingers skidhandske, sydd i slitstarka, vädertåliga material som också är skonsamma för naturen. Lädret är till exempel Ecocuir nötnappa som garvas utan krom eller syntetiska färgämnen. Det har en naturlig färg och får en fin patina med tiden. Handskens ovansida är i slitstark bomull/polyesterväv som vaxats för att stå emot vind och väta. Men hållbarhet utesluter inte hög funktion på vinterfjället. Till exempel är fodret löstagbart och tillverkat i ull, naturens eget funktionsmaterial som leder bort fukt och värmer även i fuktigt tillstånd. Det är enkelt att tvätta och torka, och du kan också variera foder om du växlar mellan olika aktivitetsnivåer. En hög krage stoppar snö från att tränga in och en handledsrem minskar risken att du tappar handsken. En mångsidig och pålitlig följeslagare för utförsåkning, skidturer och annat friluftsliv på vintern. Finns även i tummodell.

Kollektion

Våra Alpine Pro-handskar är utvecklade för friåkare, bergsguider, skidlärare och andra som ställer höga krav på sin utrustning. Handskarna är högfunktionella och tål mycket slitage och passar dig som ofta åker i varierande väderförhållanden och terränger.

Produktursprung

Rakamaz, Hungary

HESTRA Hungary Founded by Hestra: 2011

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Turskidåkning | Snowboard
Utförsåkning

Utförsåkning

Turskidåkning

Turskidåkning

Snowboard

Snowboard

Detaljer

Karbinhake | Elastisk vid handled | Handcuffs | Hanging loop | Uttagbart foder | Snölås | Puller at cuff | Wrist strap with velcro closure
Hanging loop

Använd öglan på fingret tillsammans med en karbinhake för att hänga handskarna upp och ner. På så vis skyddar du dem från regn eller snö.

Fast foder

Ullpile | Ullfrotté
Ullpile

75 % ull, 25 % polyester, mjukt och bekvämt. Håller luft och håller händerna varma.

Ullfrotté

Ett stickat material vars lockiga fibrer och frottébågar tillsammans kan binda en stor mängd luft. 90 % ull, 10 % polyamid.

Löstagbart foder

Medföljande foder | Passande foder
Medföljande foder

Detta foder ingår när du köper 30940 Narvik Ecocuir 5-finger

Passande foder

Genom att byta ut ditt trasiga foder förlänger du handskens livslängd samtidigt som du sparar på miljön. Följande foder passar 30940 Narvik Ecocuir 5-finger

Yttermaterial

Maxvax | Kromfri ecocuir-nötnappa
Maxvax

60 % bomull, 40 % polyester.

Kromfri ecocuir-nötnappa

Impregnerad nötskinn, kromfri garvning.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev