Scrolla ner

Sarek Ecocuir 5-finger

Art.nr: 30930-280
1 700 SEK

Färg Marin

Marin
Grå
Röd
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Tidlös skidhandske med kort skaft för utförsåkning och snowboard. Tillverkad av vädertåliga och hållbara material: kromfritt Ecocuir nötnappa och vaxad polyester/bomullsväv. Innerhandsken i värmande ull kan tas ur för att tvättas eller torkas.

Utbytbart foder

Vindtät

Kromfri

Värme4/84/8

Slitstark6/86/8

Rörlighet7/87/8

VattentätNej

Kort skidhandske 
med löstagbart ullfoder...

Sarek Ecocuir är en kort 5-fingers skidhandske, sydd i slitstarka, vädertåliga material som också är skonsamma för naturen. Lädret är till exempel Ecocuir nötnappa som garvas utan krom eller syntetiska färgämnen. Det har en naturlig färg och får en fin patina med tiden. Handskens ovansida är i slitstark bomull/polyesterväv som vaxats för att stå emot vind och väta. Fodret är löstagbart och tillverkat i ullfrotté och ullpile. Ull är naturens eget funktionsmaterial som leder bort fukt och värmer även i fuktigt tillstånd. Det är enkelt att tvätta och torka, och du kan också variera foder om du växlar mellan olika aktivitetsnivåer. Handsken har en kort, smidig krage med neoprenmudd och en handledsrem som minskar risken att du tappar den. En mångsidig och smidig följeslagare för utförsåkning, skidturer och annat friluftsliv på vintern.

Kollektion

Våra Alpine Pro-handskar är utvecklade för friåkare, bergsguider, skidlärare och andra som ställer höga krav på sin utrustning. Handskarna är högfunktionella och tål mycket slitage och passar dig som ofta åker i varierande väderförhållanden och terränger.

Produktursprung

Rakamaz, Hungary

HESTRA Hungary Founded by Hestra: 2011

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Turskidåkning | Snowboard
Utförsåkning

Utförsåkning

Turskidåkning

Turskidåkning

Snowboard

Snowboard

Detaljer

Elastisk vid handled | Handcuffs | Utvändiga sömmar | Uttagbart foder | Handledsjustering med kardborre | Puller at cuff
Utvändiga sömmar

Sömnadsteknik som vi använder för flera modeller. Det ger utmärkt komfort för fingrarna.

Fast foder

Ullpile | Ullfrotté
Ullpile

75 % ull, 25 % polyester, mjukt och bekvämt. Håller luft och håller händerna varma.

Ullfrotté

Ett stickat material vars lockiga fibrer och frottébågar tillsammans kan binda en stor mängd luft. 90 % ull, 10 % polyamid.

Löstagbart foder

Medföljande foder

Detta foder ingår när du köper 30930 Sarek Ecocuir 5-finger

Yttermaterial

Maxvax | Kromfri ecocuir-nötnappa
Maxvax

60 % bomull, 40 % polyester.

Kromfri ecocuir-nötnappa

Impregnerad nötskinn, kromfri garvning.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev