Scrolla ner
Bild som visar Peccary Handsewn Cashmere

Peccary Handsewn Cashmere

3 800 SEK
Art.nr: 20080-100

Färg Svart

Svart
Kork
Siena
Espresso
Tidlös handske i exklusivt peccaryläder med mjukt stickat foder i kashmir. En stilren herrmodell som värmer perfekt under kyliga höst- och vinterdagar. Handsken är tillskuren med traditionella metoder i Hestras handskmakarateljé i Ungern.
Läs mer

Handsydd

Peccaryhandskar med 
kashmirfoder herr...

Tidlös handske med stilren siluett för män, handsydd i peccary med stickat foder i exklusivt kashmirgarn. En vacker och värmande handske som utstrålar klassisk stil, idealisk i fuktiga höst- och vintertemperaturer.
Handsken är tillskuren för hand ur ett skinn av Hestras skickliga handskmakare i Ungern. Deras känsla för materialet och hantverket finns enbart hos ett fåtal individer i hela världen och varje handskpar som lämnar ateljén är ett litet mästerverk i sig. Det märks i känslan när du drar på handsken, en följsamhet som gör att den formar sig perfekt efter handen, även efter långvarig användning.

Kollektion

Inom Table Cut finner du våra finaste handskar. De är handskmakargjorda och tillverkade i det mest exklusiva materialen. Alla handskar är sydda för hand vilket gör varje handskpar unikt.

Aktivitet

Mode

Mode

Detaljer

Elastisk vid handled | Handsewn | Table cut

Fast foder

Kashmir

Foder av 100 % kashmir, mjukt och varmt.

Yttermaterial

Peccary

Peccary kommer från en typ av vildsvin från Amazonas djungel. Lädret är mjukt, smidigt och isolerande och anses vara det mest exklusiva handsklädret.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev