Scrolla ner

Mason

Art.nr: 27060-370100
895 SEK

Färg Mörkgrå & svart

Mörkgrå & svart
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Praktisk vardagshandske som håller händerna torra och varma i växlande höstväder. Sydd i stretchväv med ett vattentätt och ventilerande CZone-membran samt invävd reflex. Touch-funktion låter dig svara i telefon utan att ta av dig handsken.

Vattentät

Vindtät

Touch screen

Vattentäta handskar 
med touch herr...

Mason är en smidig och praktiskt handske för höstens blötare dagar. Tillverkad i stretchmaterial med ett följsamt laminerat CZone-membran som skyddar mot vind och väta samtidigt som det ventilerar ut fukt. Insidan i borstad polyester ger behaglig känsla runt handen. Reflekterande väv i ovandelen gör dig synlig under mörkare årstider och touch-funktion låter dig svara i telefon utan att ta av dig handsken. Perfekt för hundpromenaden, cykelturen till jobbet och många andra tillfällen under höst och vår.

Kollektion

Inom Collection hittar du modehandskar i följsamma och högkvalitativa material där trediga detaljer och god passform ligger i fokus. Oavsett om du letar efter en trendig eller klassisk handske erbjuder den här kollektionen något för de flesta stilar och garderober.

Aktivitet

Cykel / MTB | Powerwalk | Mode
Cykel / MTB

Cykel / MTB

Powerwalk

Powerwalk

Mode

Mode

Detaljer

Elastisk vid handled | Pekskärmskompatibel

Fast foder

Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Yttermaterial

Reflekterande polyamidtyg | Stretchpolyester
Reflekterande polyamidtyg

Helt reflekterande stretch-polyamidtyg.

Stretchpolyester

70 % polyester, 30 % PU.

Vattentät

CZone Contact

Vattentät membran med hög andningsförmåga. Membranet är sammanfogat med yttermaterialet och fodret för att skapa bättre passform och smidighet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev