Scrolla ner
Bild som visar Elk Handsewn Cashmere

Elk Handsewn Cashmere

1 900 SEK
Art.nr: 20800-100

Färg Svart

Svart
Naturgul
Kork
Kastanj
Espresso
Dark forest
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Klassisk herrhandske i högkvalitativt skandinaviskt älgskinn som utstrålar tidlös stil. Tillskuren för hand av handskmakare i Hestras ateljé i Budapest. Handsken har ett stickat foder i mjukaste kashmir för behaglig värme under kyliga höst- och vinterdagar.
Läs mer

Handsydd

Kashmirfodrad älgskinnshandske 
för män...

Älgskinn har en lång tradition i Skandinavien, med egenskaper som passar väldigt bra i handskar. Det är tjockt och varmt samtidigt som det är ovanligt smidigt och flexibelt. Känslan är naturligt robust, med vacker narvstruktur. Men så har det också skyddat "skogens konung" genom nordiskt vinterklimat.
Denna klassiska herrhandske är handsydd i noga utvalt älgskinn som fodrats med kashmir för mjuk och lyxig värme. Denta på ovanhanden och resår på handledens insida bidrar till fin passform. En högkvalitativ handske som passar utmärkt i kyligt höst- och vinterväder.
Varje handskpar skärs till ur ett skinn av skickliga handskmakare i Hestras ateljé i Ungern. Hantverket följer de metoder som utvecklades i Frankrike på 1600-talet och som än idag är i stort desamma. Det ger handskar som håller högsta nivå på stil, följsamhet och passform.

Kollektion

Inom Table Cut finner du våra finaste handskar. De är handskmakargjorda och tillverkade i det mest exklusiva materialen. Alla handskar är sydda för hand vilket gör varje handskpar unikt.

Produktursprung

Rakamaz, Hungary

HESTRA Hungary Founded by Hestra: 2011

Read more

Aktivitet

Mode

Mode

Detaljer

Elastisk vid handled | Handsewn | Table cut

Fast foder

Kashmir

Foder av 100 % kashmir, mjukt och varmt.

Yttermaterial

Älgskinn

Ett smidigt skinn med en vacker narvstruktur och en naturlig isolering.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev