Scrolla ner

Oden Wool Mitt

Art.nr: 3001051-710
1 100 SEK

Färg Kork

Kork
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Rejäl tumhandske i nubuckläder med löstagbar stickad innervante i ullmix. Skönt värmande för vardag och mångsidigt friluftsliv under de kallare årstiderna. Ett dragband underlättar när du ska ta på den och utvändiga sömmar ger ett karaktäristisk stil.

Utbytbart foder

Vindtät

Värme6/86/8

Slitstark6/86/8

Rörlighet3/83/8

VattentätNej

Rejäl tumhandske med 
löstagbar stickad vante...

Oden Mitt är en klassisk outdoorhandske i värmande tummodell, sydd i slitstark nubuck av nötnappa. Den har ett separat stickat foder i ull/polyamid som värmer och leder bort fukt, och som du enkelt tar ur när det behöver torkas eller tvättas. Fodret kan också varieras med något annat av Hestras liners. Utvändiga sömmar ger komfort och bidrar till distinkt stil, och sytråden är brandsäker för att inte smälta när du fixar runt en lägereld. Ett dragband i kragen gör handsken lättare att ta på, och en öljett låter dig fästa den i en bälteshälla eller ryggsäck. En bekväm och vacker följeslagare på höstens och vinterns fika- och grillturer, och med en tidlös stil som också fungerar till vardags.

Kollektion

Inom Outdoor hittar du handskar för vandring, paddling, toppturer och andra friluftsäventyr. Kollektionen består av varierande modeller där egenskaper, material och detaljer är noggrant genomtänkta beroende på syfte och aktivitet.

Produktursprung

Shanghai, China

Hestra Pinghu Huashen Partner since: 1981

Read more

Aktivitet

Friluftsliv | Vandring | Övriga vinteraktiviteter | Mode
Friluftsliv

Friluftsliv

Vandring

Vandring

Övriga vinteraktiviteter

Övriga vinteraktiviteter

Mode

Mode

Detaljer

Eldfast sytråd | Uttagbart foder | Puller at cuff

Fast foder

Ullblandning

80 % ull / 20 % polyamid.

Yttermaterial

Nubuck nötnappa

En slitstarkt nötnappa med ett mocka utseende.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev