Scrolla ner

Oden Nubuck 5-finger

Art.nr: 33150-710
750 SEK

Färg Kork

Kork
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Slitstark ofodrad skinnhandske för vandring, jakt och vildmarksliv. Tillverkad i rejält nubuckläder av nöt och sydd med brandsäker sytråd. En favoritmodell för scouting och bushcraft, där du behöver skydd mot kvistar och terräng och samtidigt bra grepp kring yxa och andra verktyg.

Vindtät

Ofodrad

Värme2/82/8

Slitstark5/85/8

Rörlighet7/87/8

VattentätNej

Ofodrad skinnhandske för 
jakt och friluftsliv...

Spänta tändved, göra upp eld, bygga vindskydd, hantera vilt – Oden Nubuck är skapad för många typer av bestyr i skog och mark. En rejäl ofodrad arbetshandske som bokstavligen fungerar som en andra hud och skyddar handen mot skrapsår och blessyrer. Den är sydd i följsamt nubuckläder, med utvändiga sömmar som ger komfort och bra grepp. Och sytråden är brandsäker – en rejäl vaxad bomullstråd – för att inte smälta när den utsätts från värme från en lägereld. Ett dragband i kragen gör handsken lättare att ta på, och en öljett låter dig fästa den i en bälteshälla eller ryggsäck, exempelvis. Perfekt för vandring, jakt och vildmarksliv.

Kollektion

Inom Outdoor hittar du handskar för vandring, paddling, toppturer och andra friluftsäventyr. Kollektionen består av varierande modeller där egenskaper, material och detaljer är noggrant genomtänkta beroende på syfte och aktivitet.

Produktursprung

Shanghai, China

Hestra Pinghu Huashen Partner since: 1981

Read more

Aktivitet

Friluftsliv | Vandring
Friluftsliv

Friluftsliv

Vandring

Vandring

Detaljer

Eldfast sytråd | Puller at cuff

Yttermaterial

Nubuck nötnappa

En slitstarkt nötnappa med ett mocka utseende.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev