Scrolla ner
Nyhet

Mono Wool Mitt

Art.nr: 3001881-020
1 800 SEK

Färg Offwhite

Offwhite
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
En av Hestras mest ikoniska alpina modeller – här i extra värmande tummodell och med totalt genomarbetade "ingredienser" för minimerad miljöpåverkan. Återvunnen polyamid samsas med kromfritt och ofärgat getskinn, detaljer i återvunnen plast och löstagbart ullfoder. Som alltid är det varmt och funktionellt för långa dagar utomhus i snö och kyla.

Utbytbart foder

Värme7/87/8

Slitstark7/87/8

Rörlighet3/83/8

VattentätNej

Avancerad tumhandske 
med hållbart recept...

Mono Wool kan vara en ny klassiker: en avancerad tumhandske som inte använder några färgämnen, och där materialen är förnybara eller återvunna. Konstruktionen är identisk med Hestras älskade Heli Ski-handske, men det nya, miljöoptimerade receptet ger ett spännande monokromt intryck.
Ovandelen är sydd i Hestras slitstarka 3-lagers polyamidväv, här tillverkad av återvunnet material. Getskinnet i innerhanden är kromfritt och ofärgat, och precis som tidigare impregnerat för slitstyrka och uthålligt väderskydd. Dragskospänne och andra plastdetaljer är i återvunnen nylon och det urtagbara fodret är i värmande ullfrotté, med ullpile på ovansidan för extra isolering.
Genomtänkta detaljer som snölås och handledsremmar underlättar under långa skiddagar i varierande terräng och väder. Perfekt för ambitiösa skidåkare som behöver en stryktålig, varm och pålitlig följeslagare för många typer av skidäventyr. Finns även i 5-fingerversion.

Kollektion

Våra Alpine Pro-handskar är utvecklade för friåkare, bergsguider, skidlärare och andra som ställer höga krav på sin utrustning. Handskarna är högfunktionella och tål mycket slitage och passar dig som ofta åker i varierande väderförhållanden och terränger.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Friluftsliv
Utförsåkning

Utförsåkning

Friluftsliv

Friluftsliv

Detaljer

Karbinhake | Handcuffs | Hanging loop | Uttagbart foder | Snölås | Wrist strap with velcro closure
Hanging loop

Använd öglan på fingret tillsammans med en karbinhake för att hänga handskarna upp och ner. På så vis skyddar du dem från regn eller snö.

Fast foder

Ullpile

75 % ull, 25 % polyester, mjukt och bekvämt. Håller luft och håller händerna varma.

Yttermaterial

Hestra triton tyg av återvunnen polyamid | Impregnerat getskinn
Hestra triton tyg av återvunnen polyamid

Hestra återanvände Triton. Vindtät, vattenavvisande och andningsbart. 100 % RE-nylontyg.

Impregnerat getskinn

Impregnerat skinn från get, kromfritt garvat.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev