Scrolla ner

Heli Ski Female Mitt

Art.nr: 30611-310020
1 400 SEK

Färg Dimgrå & offwhite

Svart & offwhite
Marin & offwhite
Dimgrå & offwhite
Grå & offwhite
Senap & offwhite
Olive & Offwhite
Fuchsia & offwhite
Syren & offwhite
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Dammodellen av Hestras klassiska Heli Ski-handske har nättare skärning och passform för tjejhänder. En lång och funktionell tumhandske för dig som gärna åker lössnö och som behöver en pålitlig kamrat på berget. Urtagbart foder gör den lätt att anpassa efter olika temperatur och aktivitetsnivå.

Utbytbart foder

Vindtät

Värme7/87/8

Slitstark6/86/8

Rörlighet3/83/8

VattentätNej

Varm och 
funktionell tumhandske dam...

Hestras Army Leather Heli Ski skapades ursprungligen för skidguider i västra Kanada som behövde en pålitlig och varm skidhandske för långa dagar i snö och kyla. Denna tumhandske i damversion har nättare skärning för att passa tjejers smalare händer. Som alla tummodeller ger den gott om plats för fingrarna, vilket bidrar till mer värme än motsvarande fingerhandske. Ytterhandsken är sydd i en slitstark och vädertålig kombination av getskinn och trelagers polyamidväv. En rad smarta funktioner underlättar när du inte kan gå in och värma dig så ofta. Så är till exempel fodret lätt att ta ur och torka, eller ersätta med en tunnare innerhandske när aktivitetsnivån stiger och du hajkar uppför. I lössnö ser den långa kragen tillsammans med snölås och handledsjustering till att hålla snön på utsidan och värmen inuti handsken. En handledsrem minskar risken för att du tappar handsken om du tagit av den för att hantera utrustning eller telefon. Dessutom kan du hänga upp handskarna med öppningen neråt med den medföljande karbinhaken – praktiskt om du jobbar med enbart en tunnare liner på händerna och vill undvika att handsken fylls av snö. En stryktålig, flexibel följeslagare för skidåkare som tillbringar mycket tid utomhus och ofta rör sig en bra bit bort från liftsystem och bekvämligheter. Finns även i 3- och 5-fingermodell.

Kollektion

Våra Alpine Pro-handskar är utvecklade för friåkare, bergsguider, skidlärare och andra som ställer höga krav på sin utrustning. Handskarna är högfunktionella och tål mycket slitage och passar dig som ofta åker i varierande väderförhållanden och terränger.

Produktursprung

Guangdong, China

Hestra Eurogant Partner since: 1993

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Turskidåkning | Snowboard
Utförsåkning

Utförsåkning

Turskidåkning

Turskidåkning

Snowboard

Snowboard

Detaljer

Karbinhake | Elastisk vid handled | Handcuffs | Uttagbart foder | Snölås | Wrist strap with velcro closure

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, andningsbar och mycket komprimerande.

Fast foder

Bemberg

Slitstarkt foder i fleece av 100 % polyester, med mjuk och behaglig borstad yta.

Löstagbart foder

Medföljande foder | Passande foder
Medföljande foder

Detta foder ingår när du köper 30611 Heli Ski Female Mitt

Passande foder

Genom att byta ut ditt trasiga foder förlänger du handskens livslängd samtidigt som du sparar på miljön. Följande foder passar 30611 Heli Ski Female Mitt

Yttermaterial

Hestra triton polyamidtyg | Getskinn
Hestra triton polyamidtyg

HESTRA Triton vindtät, vattentät och andningsbart. 100 % polyamid.

Getskinn

Slitstarkt och beständigt getskinn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev