Scrolla ner
Nyhet

Mistral Motion 5-finger

Art.nr: 3001810-100
1 600 SEK

Färg Svart

Svart
Marin
Orange
Beige
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Smidig toppturshandske i skinn med CZone-membran och hög krage som hindrar snö från att leta sig in. Modellen bygger på omtyckta Heli Ski-handsken men har lättare material och enklare funktioner. Perfekt för turer som växlar mellan hög aktivitet uppför och långa åk utför, och passar också som en något tunnare handske för vårskidåkning.

Värme4/84/8

Slitstark5/85/8

Rörlighet6/86/8

VattentätNej

Lätta skidhandskar 
för toppturen...

Att klä sig för topptur kräver sina avvägningar: värme och väderskydd ska vägas mot möjligheten att röra sig lätt och snabbt över berget. Mistral Motion är utformad för att du inte ska behöva kompromissa med vare sig det ena eller det andra.
Hög krage och förböjd passform känns igen från Hestras klassiska Heli Ski-handske, liksom tåligt getskinn för bra grepp runt stavar och utrustning. Ovandelen är sydd i lätt, smidig polyamidväv för att hålla ner vikt, och ett CZone-membran skyddar mot väta samtidigt som det ventilerar ut fukt. Fodrad med borstad polyester och G-loft syntetfyllning.
Sammantaget en packbar och vädertålig följeslagare på skidturer med högre aktivitetsnivå, eller för vårskidåkning i mildare väder. Finns även i kort version med neoprenmudd.

Kollektion

Våra Alpine Pro-handskar är utvecklade för friåkare, bergsguider, skidlärare och andra som ställer höga krav på sin utrustning. Handskarna är högfunktionella och tål mycket slitage och passar dig som ofta åker i varierande väderförhållanden och terränger.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Friluftsliv
Utförsåkning

Utförsåkning

Friluftsliv

Friluftsliv

Detaljer

Elastisk vid handled | Snölås

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, andningsbar och mycket komprimerande.

Fast foder

Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Yttermaterial

Hestra mistral polyamidtyg | Getskinn
Hestra mistral polyamidtyg

Hestra 3-lagers polyamid/spandex 4-vägsstretch. Vindtätt, vattentätt och andningsbart tyg.

Getskinn

Slitstarkt och beständigt getskinn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev