Scrolla ner
Bild som visar Maisie

Maisie

850 SEK
Art.nr: 1000860-370100

Färg Mörkgrå & svart

Mörkgrå & svart
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Praktisk vardagshandske som håller händerna torra och varma i växlande väder. Tillverkad i stretchmaterial med vattentätt CZone-membran och reflekterande ovandel. Perfekt under blåsiga och blöta höstdagar, till exempel när du cyklar till jobbet.
Läs mer

Vattentät

Vindtät

Touch screen

Vattentäta handskar med 
touch och reflex...

Sportigt enkel stil – och riktigt skön när vädret visar sig från sin tjurigare sida. Maisie är en vattentät vardagshandske som håller händerna varma under blöta och blåsiga dagar. Den är tillverkad helt i stretchmaterial med ett följsamt laminerat CZone-membran som stoppar vind och väta samtidigt som det ventilerar ut fukt. Insidan i fleece bidrar till behaglig känsla runt handen. Reflexväv på handens ovansida gör dig synlig under mörkare årstider och touch-funktion låter dig svara i telefon utan att ta av dig handsken. Perfekt för hundpromenaden, cykelturen till jobbet och många andra tillfällen under vår och höst.

Kollektion

Inom Collection hittar du modehandskar i följsamma och högkvalitativa material där trediga detaljer och god passform ligger i fokus. Oavsett om du letar efter en trendig eller klassisk handske erbjuder den här kollektionen något för de flesta stilar och garderober.

Aktivitet

Mode

Mode

Detaljer

Elastisk vid handled | Pekskärmskompatibel

Fast foder

Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Yttermaterial

Reflekterande polyamidtyg | Stretchpolyester
Reflekterande polyamidtyg

Helt reflekterande stretch-polyamidtyg.

Stretchpolyester

70 % polyester, 30 % PU.

Vattentät

CZone Contact

Vattentät membran med hög andningsförmåga. Membranet är sammanfogat med yttermaterialet och fodret för att skapa bättre passform och smidighet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev