Scrolla ner

Maisie

Art.nr: 1000860-370100
850 SEK

Färg Mörkgrå & svart

Mörkgrå & svart
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Praktisk vardagshandske som håller händerna torra och varma i växlande väder. Tillverkad i stretchmaterial med vattentätt CZone-membran och reflekterande ovandel. Perfekt under blåsiga och blöta höstdagar, till exempel när du cyklar till jobbet.

Vattentät

Vindtät

Touch screen

Vattentäta handskar med 
touch och reflex...

Sportigt enkel stil – och riktigt skön när vädret visar sig från sin tjurigare sida. Maisie är en vattentät vardagshandske som håller händerna varma under blöta och blåsiga dagar. Den är tillverkad helt i stretchmaterial med ett följsamt laminerat CZone-membran som stoppar vind och väta samtidigt som det ventilerar ut fukt. Insidan i fleece bidrar till behaglig känsla runt handen. Reflexväv på handens ovansida gör dig synlig under mörkare årstider och touch-funktion låter dig svara i telefon utan att ta av dig handsken. Perfekt för hundpromenaden, cykelturen till jobbet och många andra tillfällen under vår och höst.

Kollektion

Inom Collection hittar du modehandskar i följsamma och högkvalitativa material där trediga detaljer och god passform ligger i fokus. Oavsett om du letar efter en trendig eller klassisk handske erbjuder den här kollektionen något för de flesta stilar och garderober.

Aktivitet

Mode

Mode

Detaljer

Elastisk vid handled | Pekskärmskompatibel

Fast foder

Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Yttermaterial

Reflekterande polyamidtyg | Stretchpolyester
Reflekterande polyamidtyg

Helt reflekterande stretch-polyamidtyg.

Stretchpolyester

70 % polyester, 30 % PU.

Vattentät

CZone Contact

Vattentät membran med hög andningsförmåga. Membranet är sammanfogat med yttermaterialet och fodret för att skapa bättre passform och smidighet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev