Scrolla ner

Wakayama 5-finger

Art.nr: 3000660-280750
1 500 SEK

Färg Navy & Brown

Almond White
Navy & Brown
Bordeaux & brun
Kork & brun
Forest & kork
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Stilren 5-fingers skidhandske för alpint och snowboard. Sydd i nötnappa med utåtvända sömmar som ger bra grepp runt stavarna, och med ett urtagbart ullfoder. En smidig och varm handske som passar såväl i bergen som till vardags.

Utbytbart foder

Vindtät

Värme5/85/8

Slitstark6/86/8

Rörlighet6/86/8

VattentätNej

Stilren skidhandske 
för utförsåkning...

Wakayama är en retroinspirerad skidhandske för stilmedvetna skid- och snowboardåkare. Sydd i nötnappa* och utåtvända sömmar längs fingrarna ger ett distinkt uttryck samtidigt som rörelsefrihet och grepp optimeras. Ett foder i ull håller värmen under kalla vinterdagar och kan enkelt tas ut för att torkas. Vidden runt handleden justeras med en paracord och på handledens insida finns en neoprenmudd som bidrar till bekväm passform. Dessutom följer det med en handledsrem som minskar risken att du tappar handsken under exempelvis en liftfärd. En smidig, värmande skidhandske som fungerar lika bra under försäsongens piståk som när du hajkar efter vårsnö. Och med en tidlös stil som även fungerar till vardags. Finns även i tummodell. * Färg 060060 är sydd i kromfritt impregnerat getskinn.

Kollektion

Våra Alpine Pro-handskar är utvecklade för friåkare, bergsguider, skidlärare och andra som ställer höga krav på sin utrustning. Handskarna är högfunktionella och tål mycket slitage och passar dig som ofta åker i varierande väderförhållanden och terränger.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Turskidåkning | Snowboard
Utförsåkning

Utförsåkning

Turskidåkning

Turskidåkning

Snowboard

Snowboard

Detaljer

Handcuffs | Uttagbart foder | Handledsjustering med paracord

Löstagbart foder

Passande foder

Genom att byta ut ditt trasiga foder förlänger du handskens livslängd samtidigt som du sparar på miljön. Följande foder passar 3000660 Wakayama 5-finger

Yttermaterial

Impregnerad nötnappa

Slitstark och beständig nötskinn

Prenumerera på vårt nyhetsbrev