Scrolla ner

All Weather Czone Ladies 5-finger

Art.nr: 38870-100100
695 SEK

Färg Svart

Svart
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Bekväm vädertålig ridhandske med passform anpassad för kvinnor. Ett fleecefoder ger extra värme och ett CZone-membran stoppar vind och väta, samtidigt som fukt ventileras ut inifrån. Perfekt för vardagligt hästliv under kyligare dagar, både i stallet och på hästryggen.

Vattentät

Vindtät

Tål maskintvätt

Värme3/83/8

Slitstark4/84/8

Rörlighet3/83/8

VattentätJa

Vattentäta 
ridhandskar dam...

All Weather CZone Ladies är en bekväm väderskyddad ridhandske för de kallare årstiderna. En följsam fleecefodrad 5-fingerhandske som gör det lättare att behålla värme och känsla i händer och fingrar, både på hästrygg och stallbacken. Ovandelen är sydd i följsam softshellväv medan greppet är i polyesterstretch. Ett CZone-membran stoppar väta från att tränga in samtidigt det ventilerar ut fukt som bildas inuti handsken. Vidden runt handleden justeras med kardborre och en medföljande handledsrem ser till att du inte tappar handsken, om du tagit av den för att hantera telefon, exempelvis. Skärningen är anpassad för att passa kvinnors smalare händer, men modellen finns även med passform anpassad för män.

Kollektion

Horese riding

Inom Horse hittar du handskar utvecklade specifikt för ridning. Modellerna kännetecknas av en nära passform, ett bra grepp med genomtänkta förstärkningar för en längre hållbarhet och god komfort.

Produktursprung

Shanghai, China

Hestra Pinghu Huashen Partner since: 1981

Read more

Aktivitet

Ridning

Ridning

Detaljer

Förstärkta detaljer | Vent in cuff

Isolering

Foam

Ger handsken isolering och stabilitet.

Fast foder

Microfleece

Mjuk fleece i 100 % polyester.

Yttermaterial

Hestra flextron softshell 4-vägs stretch | Stretchpolyester
Hestra flextron softshell 4-vägs stretch

Hållbart och smidigt stretchtyg av polyamid/spandex. Vind- och vattenavvisande med goda ventilationsegenskaper. 92 % polyamid, 8 % elastan.

Stretchpolyester

70 % polyester, 30 % PU.

Vattentät

Czone

Vattentätt och andningsbart membran som skapar en varm och behaglig komfortzon för dina händer.

Standarder

EN388:2111X

Förpackning

12/120

Prenumerera på vårt nyhetsbrev