Scrolla ner

Heated Liner Mitt

Art.nr: 34041-100
3 600 SEK

Färg Svart

Svart
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Batteriuppvärmt foder i tummodell som förvandlar din vanliga tumhandske till en värmehandske. Avsedd för Army Leather Heli Ski Mitt men passar även en rad andra Hestra-modeller. USB-laddat batteri och värme i tre steg håller fingrarna varma i sträng kyla.

Vindtät

Värmehandskar

Värme8/88/8

Slitstark4/84/8

Rörlighet3/83/8

VattentätNej

Batterivärmd 
innerhandske tummodell...

Hestras uppvärmda liner fungerar som ett extra varmt foder till vanliga tumhandskar för skidåkare och andra som lätt fryser om händerna. Värmeslingor på fingrar och handens ovansida håller handen behagligt varm även under de kallaste vinterdagarna. Temperaturen ställs in med ett reglage i Hestra-logon på linerns ovansida. Heated Liner är utformad för att passa Hestras Army Leather Heli Ski Mitt men fungerar även i många andra Hestra tumhandskar med hög krage och löstagbart foder. Utsidan i smidig ripstopväv glider enkelt in i en skalhandske medan insidan i fleece med syntetfyllning ger skön grundvärme. Finns även i 5-fingerversion. VÄRMETID: Låg: 8-10 timmar, Medium: 4-5 timmar, Hög: 2 timmar. TÄNK PÅ: De elektroniska komponenterna i handsken kan störa lavinutrustning/transceivers. ** VIKTIGT** Heated Liner ska användas ihop med en skalhandske för att undvika skador på de elektroniska komponenterna.

Kollektion

När vi designar och utvecklar handskar är en av våra viktigaste utgångspunkter att de ska hålla över tid. Genom att byta ut ditt foder förlänger du handskens livslängd samtidigt som du sparar på miljön. Inom Liners hittar du både utbytbara foder och base liners som kan användas på egen hand eller för extra värme.

Produktursprung

Rakamaz, Hungary

HESTRA Hungary Founded by Hestra: 2011

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Friluftsliv | Vandring | Övriga vinteraktiviteter
Utförsåkning

Utförsåkning

Friluftsliv

Friluftsliv

Vandring

Vandring

Övriga vinteraktiviteter

Övriga vinteraktiviteter

Detaljer

Uppladdningsbara batterier

Fast foder

Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Yttermaterial

Ripstop-polyamidtyg

Vindtät, vattenavvisande och andningsbar. 100 % polyamid.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev