Scrolla ner
Bild som visar Omni Mitt

Omni Mitt

1 200 SEK
Art.nr: 30431-000

Färg Vit

Vit
Svart
Bordeaux
Tan
Stilren och smidig tumhandske med handledsrem. Utformad för friåkare som söker en mångsidig skidkamrat för hela säsongen, lika skön i kallsnö som slaskföre. Slitstark nötnappa skyddar mot väder och vind samtidigt som det ger ett bra grepp runt stavarna.
Läs mer

Vindtät

Värme6/86/8

Slitstark6/86/8

Rörlighet3/83/8

VattentätNej

Stilren tumhandske 
för friåkning...

Omni Mitt är en kort, smidig tumhandske med avskalad stil och genomtänkta funktioner. Ett bra val om du söker en något varmare handske, eftersom tummodellen binder mer luft än vad en vanlig fingerhandske gör. Den har en justerbar neoprenmudd som värmer handleden samtidigt som den håller kvar värmen inuti handsken och funkar med många typer av jackärmar. En handledsrem minskar risken att du förlorar tappar om du tagit av den vid exempelvis liftfärd eller för att justera utrustning. Yttermaterialet är slitstark, impregnerad nötnappa* som är följsamt och vädertåligt. Ett lätt borstat polyesterfoder ger mjuk känsla runt handen medan G-Loft syntetfyllning isolerar och leder ut fukt. En stilren, mångsidig tumhandske som funkar lika bra i pist och park, som när du letar egna spår en bit bort från skidsystemet. Finns även i 5-fingermodell. * färg 000 är tillverkad i getskinn.

Kollektion

Våra Alpine Pro-handskar är utvecklade för friåkare, bergsguider, skidlärare och andra som ställer höga krav på sin utrustning. Handskarna är högfunktionella och tål mycket slitage och passar dig som ofta åker i varierande väderförhållanden och terränger.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Turskidåkning | Snowboard
Utförsåkning

Utförsåkning

Turskidåkning

Turskidåkning

Snowboard

Snowboard

Detaljer

Elastisk vid handled | Handcuffs | Handledsjustering med kardborre

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, andningsbar och mycket komprimerande.

Fast foder

Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Yttermaterial

Impregnerad nötnappa

Slitstark och beständig nötskinn

Prenumerera på vårt nyhetsbrev