Scrolla ner

Gripen GS Mitt

Art.nr: 30091-000560
2 400 SEK

Färg Röd print

Mellanblå
Yellow
Röd print
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Hestras mest avancerade alpina racinghandske i värmande tummodell. Utformad för storslalom med förstärkningar och d30-dämpning över de delar av handen som ofta utsätts för käppar och slag. Sydd i slitstarkt, smidigt getskinn med utvändiga sömmar för optimalt grepp på träning och tävling.

Vindtät

Värme4/84/8

Slitstark7/87/8

Rörlighet3/83/8

VattentätNej

Skyddande tumhandske 
för storslalom...

Gripen GS 5 Finger är en avancerad racinghandske utvecklad för storslalom i samarbete med de svenska och norska alpina landslagen. Denna tumversion passar dig som söker en extra värmande handske och har förböjd konstruktion och 5-fingerfoder för perfekt stavgrepp. Två lager stötdämpande material ger exceptionellt bra skydd mot stötar och slag. Det ena är d30, ett högteknologiskt material som är mjukt och elastiskt tills det utsätts för slag; då låser sig molekylerna och absorberar slagets kraft. Det andra lagret består av en klassisk, stadig skumplast. Slitstarkt impregnerat getskinn stänger väder och vind ute och stretchpolyamid ger följsamhet i fingrarna. Knogar och tumme är förstärkta med keramiskt material för extra hållbarhet. Insidan är i mjuk, borstad polyester och syntetfyllning värmer och leder bort fukt. En neoprenmudd med kardborrejustering ger bra, tajt passform runt handleden. En alpin topphandske med svårslagen känsla och komfort; den håller dina händer varma och sköna så att du kan fokusera maximalt på åkningen. Finns även i 5-fingermodell.

Kollektion

Inom Alpine Racing finner du våra mest tekniska handskar med fokus på smidighet, hållbarhet och skydd. Kollektionen vänder sig till dig som utövar någon form av teknisk alpin skidåkning såsom Slalom, Storslalom, Super G, Skicross etc. Handskarna är utvecklade i nära samarbete med de svenska och norska alpina landslagen.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Utförsåkning

Detaljer

5-fingerfoder | Fäste för handcuffs | Slitstarkt keramiskt material med stötdämpande foam på ovanhand och tumme | Elastisk vid handled | Förstärkta detaljer | Neoprenmudd med kardborrestängning

Isolering

Primaloft Gold

En mjuk, dunliknande isolering med andningsbara och värmande egenskaper. 100 % polyester.

Fast foder

Bemberg

Slitstarkt foder i fleece av 100 % polyester, med mjuk och behaglig borstad yta.

Yttermaterial

Getskinn

Slitstarkt och beständigt getskinn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev