Scrolla ner
Bild som visar Gripen GS Mitt

Gripen GS Mitt

2 400 SEK
Art.nr: 30091-000260

Färg Mellanblå

Mellanblå
Vit & gul

Vindtät

Vår senaste utveckling för alpin racing med kraftigt skydd på de delar av handen som som är mest utsatta för slag. Skyddspanelerna utgörs av två lager för extra skydd. Ett lager med d3o material som är mjukt och elastiskt tills det utsätts för slag och stötar samt ett lager med hårdare skumplast. Förstärkningar över knogparti och tummens undersida för att bättre stå emot slitage och nötning. Impregnerat getskinn för kombination av slitstyrka och följsamhet. Utvecklad tillsammans med de svenska och norska nationella landslagen. Den här modellen har ett 5-finger foder.
Bild som visar Gripen GS Mitt (1 av 4)
Bild som visar Gripen GS Mitt (2 av 4)
Bild som visar Gripen GS Mitt (3 av 4)

Kollektion

Alpine Racing

Inom Alpine Racing finner du våra mest tekniska handskar med fokus på smidighet, hållbarhet och skydd. Kollektionen vänder sig till dig som utövar någon form av teknisk alpin skidåkning såsom Slalom, Storslalom, Super G, Skicross etc. Handskarna är utvecklade i nära samarbete med de svenska och norska alpina landslagen.

Aktivitet

Utförsåkning

Detaljer

5-fingerfoder | Slitstarkt keramiskt material med stötdämpande foam på ovanhand och tumme | Elastisk vid handled | Neoprenmudd med kardborrestängning

Isolering

Fiberfill

Ett isolerande material tillverkat av polyesterfiber. 100% Polyester.

Foder

Bemberg

Slitstarkt, medeltjockt fleecefoder med mjuk och bekväm borstad yta. 100% Polyester.

Yttermaterial

Impregnerat getskinn

Ett impregnerat och vattentåligt getskinn med slitstarka egenskaper som ofta används i våra sporthandskar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev