Scrolla ner
Bild som visar Women´s Fall Line Mitt

Women´s Fall Line Mitt

1 200 SEK
Art.nr: 31351-000

Färg Vit

Vit
Svart
Bordeaux
Kork
Varm skidhandske dam i kortare tummodell, en favorit bland många friåkare som vill ha en handske som smidigt passar in under jackärmen. Sydd i impregnerad nötnappa med värmande syntetfyllning och lika skön i pisten som utanför, från försäsong till vårens hajkturer.
Läs mer

Vindtät

Värme6/86/8

Slitstark5/85/8

Rörlighet3/83/8

VattentätNej

Kort tumhandske 
för friåkning...

Fall Line Mitt är en varm tumhandske för friåkning, här i damversion med nättare skärning för att passa tjejers smalare händer. Tummodellen passar dig som behöver en extra värmande handske, och den är sydd i slitstark impregnerad nötnappa* med förböjd passform för komfort och bra grepp runt staven. Insidan är i mjuk fleece med värmande syntetfyllning, och foam-paneler ger extra värme och stadga. Tekniska detaljer bidrar till praktisk funktion på berget. Till exempel finns det en handledsrem som minskar risken att du tappar handsken om du behöver ta av den. Och en medföljande karbinhake låter dig säkra handsken i ett plagg eller ryggsäcken när den inte används. Perfekt för dig som lika gärna åker i pist som utanför, och som inte låter dig hejdas av en kortare hajk för att få lägga egna spår. Finns även i 5-fingermodell, samt i herrversion. * färg 000 vit är sydd i getskinn.

Kollektion

Våra Alpine Pro-handskar är utvecklade för friåkare, bergsguider, skidlärare och andra som ställer höga krav på sin utrustning. Handskarna är högfunktionella och tål mycket slitage och passar dig som ofta åker i varierande väderförhållanden och terränger.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Turskidåkning | Snowboard
Utförsåkning

Utförsåkning

Turskidåkning

Turskidåkning

Snowboard

Snowboard

Detaljer

5-fingerfoder | Elastisk vid handled | Handcuffs | Handledsjustering med kardborre

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, andningsbar och mycket komprimerande.

Fast foder

Bemberg

Slitstarkt foder i fleece av 100 % polyester, med mjuk och behaglig borstad yta.

Yttermaterial

Impregnerad nötnappa

Slitstark och beständig nötskinn

Prenumerera på vårt nyhetsbrev