Scrolla ner
Bild som visar Bike Short Sr. 5-finger

Bike Short Sr. 5-finger

395 SEK
Art.nr: 39900-510

Färg Orange

Vit
Svart
Mellanblå
Orange
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Kort, välventilerad halvfingerhandske för XC-cykling under de varmare årstiderna. Sydd i slitstark syntetmocka för bra grepp runt styret samtidigt som meshväven på ovanhanden svalkar och släpper ut fukt. Gel-inlägg i handflatan bidrar till hög komfort på slingrande single tracks.
Läs mer

Ofodrad

Tål maskintvätt

Touch screen

Värme1/81/8

Slitstark5/85/8

Rörlighet7/87/8

VattentätNej

Halvfingers 
cykelhandskar sommar...

Hestra Bike Short Sr. är en luftig halvfingerhandske för vårens och sommarens alla cykelpass. Den har innerhand i Clarino, ett syntetmaterial med mockakänsla som ger bra grepp runt styret, samtidigt som ovandelen i mesh ventilerar maximalt under varma dagar. Många genomtänkta detaljer bidrar till smidig funktion när cyklingen blir teknisk. Så ger exempelvis silikonprint på fingrarna förstärkt grepp, medan stötdämpande gel-stoppning i handflatan motverkar trötthet och domningar. En mångsidig cykelkompis som ger bra skydd och dessutom tål maskintvätt – praktiskt efter leriga eller svettiga cykelpass. Finns även med långa fingrar.

Kollektion

Bike

Inom Bike hittar du ett brett utbud av cykelhandskar för olika typer av cykelsporter och nivåer. Modellerna är designade för att förbättra styrgrepp, reducera vibrationer och skydda mot väder och vind.

Aktivitet

Cykel / MTB

Detaljer

Tål maskintvätt | Nästork | Pullers at fingers

Yttermaterial

Mesh | Neopren | Clarino
Mesh

Nät i 88 % nylon 12 % polyuretan.

Neopren

Neopren 100 % nylon.

Clarino

Clarino 60 % nylon 40 % polyuretan. Starkt och hållbart förstärkningsmaterial.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev