Scrolla ner

Bike Long Sr. 5-finger

Art.nr: 39880-510
450 SEK

Färg Orange

Vit
Svart
Mellanblå
Orange
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Ventilerande cykelhandske för XC-cykling under de varmare årstiderna. Sydd i slitstark syntetmocka för bra grepp runt styret samtidigt som meshväven på ovanhanden svalkar och släpper ut fukt. Gel-inlägg i handflatan bidrar till hög komfort på slingrande single tracks.

Ofodrad

Tål maskintvätt

Touch screen

Värme2/82/8

Slitstark5/85/8

Rörlighet6/86/8

VattentätNej

Cykelhandskar sommar 
med gel-inlägg...

Hestra Bike Long Sr. är en ventilerande cykelhandske för vårens och sommarens alla XC-pass. Sydd i Clarino, ett syntetmaterial med mockakänsla som ger bra grepp runt styret. Samtidigt är ovandelen i luftig meshväv för hög komfort under varma dagar. Många genomtänkta detaljer bidrar till smidig funktion när cyklingen blir teknisk. Så ger exempelvis silikonprint på fingrarna förstärkt grepp, medan stötdämpande gel-stoppning i handflatan motverkar trötthet och domningar. Och pekskärms-kompatibla fingertoppar låter dig ta en bild eller svara i telefon utan att ta av handskarna. En mångsidig cykelkompis som skyddar mot närkontakt med terräng och som dessutom tål maskintvätt – praktiskt efter leriga eller svettiga cykelpass. Finns även i halvfinger-modell.

Kollektion

Bike

Inom Bike hittar du ett brett utbud av cykelhandskar för olika typer av cykelsporter och nivåer. Modellerna är designade för att förbättra styrgrepp, reducera vibrationer och skydda mot väder och vind.

Aktivitet

Cykel / MTB

Detaljer

Greppbeläggning i innerhand | Tål maskintvätt | Nästork | Pekskärmskompatibel

Yttermaterial

Mesh | Neopren | Clarino
Mesh

Nät i 88 % nylon 12 % polyuretan.

Neopren

Neopren 100 % nylon.

Clarino

Clarino 60 % nylon 40 % polyuretan. Starkt och hållbart förstärkningsmaterial.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev