Scrolla ner

All Mountain Sr. 5-finger

Art.nr: 39830-100
550 SEK

Färg Svart

Svart
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Slitstark och luftig cykelhandske med knogskydd och gel-inlägg på fingrarna. Den har ventilerande mesh på handens ovansida, medan innerhanden i syntetmocka med PU-förstärkning ger optimalt grepp runt styret. Perfekt för fartfylld friåkning och annan cykling under vår och sommar.

Ofodrad

Tål maskintvätt

Touch screen

Värme2/82/8

Slitstark5/85/8

Rörlighet6/86/8

VattentätNej

Ventilerande cykelhandskar 
med knogskydd...

Skyddande och ventilerande cykelhandske för hela berget – lika hemmastadd längs tekniska stigar som i doserade kurvor utför. Den har slitstark syntetmocka i innerhanden, med PU-förstärkning och silikonprint för bästa kontakt med styret. Ovandelen är sydd i luftig meshväv med insytt formgjutet knogskydd. Gel-inlägg skyddar fingrarna mot slag från grenar och liknande. Trots robust skydd är All Mountain Sr. än oerhört smidig handske som ger full rörelsefrihet och kontroll i greppet. Touch-funktion på fingrar och tumme låter dig svara i telefon eller föreviga cyklingens mest episka partier på bild eller film. En perfekt följeslagare för fart, lek och flyt på två hjul, och lika skön på berget som i annan cykelterräng.

Kollektion

Bike

Inom Bike hittar du ett brett utbud av cykelhandskar för olika typer av cykelsporter och nivåer. Modellerna är designade för att förbättra styrgrepp, reducera vibrationer och skydda mot väder och vind.

Aktivitet

Cykel / MTB

Detaljer

Knogskydd | Tål maskintvätt | Förstärkta detaljer | Pekskärmskompatibel

Yttermaterial

Förstärkningsmaterial Clarino | Mesh | Neopren | Nät
Förstärkningsmaterial Clarino

Slitstarkt syntetiskt material med mockakänsla. 60 % polyamid, 40 % polyuretan.

Mesh

Nät i 88 % nylon 12 % polyuretan.

Neopren

Neopren 100 % nylon.

Nät

95 % polyamid, 5 % elastan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev