Scrolla ner

Winston Chamois

Art.nr: 20330-650
2 600 SEK

Färg Beige

Beige
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Klassisk handske i mjukt, sämskgarvad nubuck av hjort. Tillskuren och sydd för hand av handskmakare i Hestras ateljé i Ungern, vilket märks i passform och känsla när du drar på handsken. Vidden över handleden anpassas med en rem och ett kashmirfoder värmer under kyliga höst- och vinterdagar.

Handsydd

Kromfri

Kashmirfodrad handske 
i sämskskinn...

Handsydd handske som kan dras åt runt handleden med en rem. En klassisk herrmodell, sydd i nubuck av hjort som sämskgarvats med tran till ett mjukt och följsamt skinn. Sämskning är en klassisk beredningsmetod som passar utmärkt i högkvalitativa handskar.
Varje handske sys för hand av skickliga handskmakare i Budapest. Deras känsla för materialet är unikt och hantverket håller absolut högsta nivå, vilket ger handskar med fantastisk känsla och följsamhet. Insidan är fodrad med mjuk kashmir vilket gör handsken idealisk i kyligt höst- och vinterväder. Dekorativ denta på ovanhanden adderar klassisk stil och remjusteringen ger en bekväm, lagom åtsmitande passform.

Kollektion

Inom Table Cut finner du våra finaste handskar. De är handskmakargjorda och tillverkade i det mest exklusiva materialen. Alla handskar är sydda för hand vilket gör varje handskpar unikt.

Produktursprung

Rakamaz, Hungary

HESTRA Hungary Founded by Hestra: 2011

Read more

Aktivitet

Mode

Mode

Detaljer

Elastisk vid handled | Handsewn | Table cut | Handledsrem med tryckknapp

Fast foder

Kashmir

Foder av 100 % kashmir, mjukt och varmt.

Yttermaterial

Sämkskinn

Kromfritt garvat mocka i hjortskinn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev