Scrolla ner

Winston Carpincho

Art.nr: 20120-780
3 600 SEK

Färg Espresso

Svart
Grå
Tegelröd
Bordeaux
Siena
Kastanj
Espresso
Loden
Mörkgrön
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Exklusiv handske för män i carpincho nubuck med mockaliknande känsla. Tillskuren för hand av handskmakare i Hestras ateljé i Ungern, vilket gör varje handskpar unikt. Vidden över handleden justeras med en rem och ett kashmirfoder värmer under kyliga höst- och vinterdagar.

Handsydd

Kashmirfodrad handske 
i carpincho nubuck...

Exklusiv handsydd handske som kan dras åt runt handleden med en rem. Tillverkad i carpincho nubuck, ett mjukt och vackert läder med omisskännelig ”prickig” struktur.
Carpinchon är en gnagare som lever i Sydamerikas slättland. Dess skinn ses i handskkretsar som ett av världens finaste, med liknande egenskaper som peccary. Det är förbluffande mjukt att bära och samtidigt starkt och hållbart. I denna handske används nubuck där skinnets narvyta slipas så att det får en mockaliknande känsla.
Varje handske skärs till för hand av skickliga handskmakare i Budapest. Deras känsla för materialet är unikt och hantverket håller absolut högsta nivå, vilket ger en handske med fantastisk passform och följsamhet. Insidan är fodrad med kashmir som värmer med mjuk, lyxig känsla.
Winston Carpincho är Niklas Magnussons, handskmakarmästare och fjärde generation i familjeföretaget Hestra, personliga favoritmodell. Det säger något om nivån på denna handske.

Kollektion

Inom Table Cut finner du våra finaste handskar. De är handskmakargjorda och tillverkade i det mest exklusiva materialen. Alla handskar är sydda för hand vilket gör varje handskpar unikt.

Produktursprung

Rakamaz, Hungary

HESTRA Hungary Founded by Hestra: 2011

Read more

Aktivitet

Mode

Mode

Detaljer

Elastisk vid handled | Handsewn | Table cut | Handledsrem med tryckknapp

Fast foder

Kashmir

Foder av 100 % kashmir, mjukt och varmt.

Yttermaterial

Carpincho nubuck

Läder från en gnagare från Sydamerika vars hud har liknande egenskaper som peccary. Vi använder nubuck, där kornet har slipats ner för att ge en mockakänsla.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev