Scrolla ner

Wakayama Mitt

Art.nr: 3000661-590750
1 500 SEK

Färg Bordeaux & brun

Almond White
Navy & Brown
Bordeaux & brun
Kork & brun
Forest & kork
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Stilren tumhandske för alpint och snowboard, sydd i nötnappa med syntetfyllning som värmer skönt under kalla dagar. Dessutom finns ett urtagbart ullfoder. En varm och smidig handske som passar såväl i bergen som till vardags.

Utbytbart foder

Vindtät

Värme6/86/8

Slitstark6/86/8

Rörlighet3/83/8

VattentätNej

Varm tumhandske 
för alpint/ snowboard...

Wakayama Mitt är en retroinspirerad tumhandske för stilmedvetna skid- och snowboardåkare. Tummodellen passar dig som lätt fryser om händerna, och förutom ett löstagbart foder i ullfrotté har den också ett fast fleecefoder och syntetfyllning. Det ger en varm skön handske som är lätt att variera efter aktivitet och temperatur. Ytterhandsken är sydd i impregnerad nötnappa*. Vidden runt handleden justeras med en paracord och på handledens insida finns en neoprenmudd som bidrar till bekväm passform. Dessutom följer det med en handledsrem som minskar risken att du tappar handsken under exempelvis en liftfärd. En flexibel och varm handske som fungerar lika bra under försäsongens piståk som när du hajkar efter vårsnö, och även till vardags. Finns även i femfingerversion. * Färg 060060 är sydd i kromfritt impregnerat getskinn.

Kollektion

Våra Alpine Pro-handskar är utvecklade för friåkare, bergsguider, skidlärare och andra som ställer höga krav på sin utrustning. Handskarna är högfunktionella och tål mycket slitage och passar dig som ofta åker i varierande väderförhållanden och terränger.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Turskidåkning | Snowboard
Utförsåkning

Utförsåkning

Turskidåkning

Turskidåkning

Snowboard

Snowboard

Detaljer

Handcuffs | Uttagbart foder | Handledsjustering med paracord

Isolering

Primaloft Gold

En mjuk, dunliknande isolering med andningsbara och värmande egenskaper. 100 % polyester.

Fast foder

Microfleece

100 % polyester, mjuk fleece.

Löstagbart foder

Medföljande foder | Passande foder
Medföljande foder

Till denna handske medföljer ett uttagbart foder. Detta foder finns ej tillgängligt att köpa separat. Om du vill byta medföljande foder, se våra passande foder.

Passande foder

Genom att byta ut ditt trasiga foder förlänger du handskens livslängd samtidigt som du sparar på miljön. Följande foder passar 3000661 Wakayama Mitt

Yttermaterial

Impregnerad nötnappa

Slitstark och beständig nötskinn

Prenumerera på vårt nyhetsbrev