Scrolla ner
Nyhet

Viro Short Jr

Art.nr: 3002480-510
295 SEK

Färg Orange

Svart
Orange
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Tunn och smidig barnhandske med halvfingrar för cykling under varma sommardagar. Ovanhanden är sydd i ett svalt stretchmaterial medan innerhanden i syntetmocka ger bra grepp runt styret. Nästork i frottéliknande material och greppytor på fingrarna som underlättar avtagning.

Tål maskintvätt

Värme1/81/8

Slitstark4/84/8

Rörlighet7/87/8

VattentätNej

Halvfingers cykelhandskar 
barn sommar...

Viro Short är en tunn halvfingers cykelhandske för barn. Ett lätt och svalt val för varma sommardagar, och lika hemmastadd på stig som på grus- eller landsväg. Ovanhanden är sydd i ett luftigt stretchmaterial med lycra medan innerhanden i lätt stoppad syntetmocka skyddar mot skrapsår vid eventuella fall. En nästork på tummen fångar upp svett under varma cykelpass. Kort skärning och resår som sluter till runt handleden. Finns även i med långa fingrar.

Kollektion

Vi ställer lika höga krav när vi designar handskar för barn och ungdomar, som för våra vuxenmodeller. Även små händer behöver riktigt bra handskar som värmer i kallare temperaturer och som skyddar mot snö och regn. Inom Junior-kollektionen finner du funktionella barnhandskar som lämpar sig för både skidåkning och utelek. krav när vi designar handskar för barn och ungdomar, som på vuxenmodellerna. Även små händer behöver riktigt bra handskar.

Detaljer

Tål maskintvätt | Nästork | Pullers at fingers

Yttermaterial

Polyamidtyg | Förstärkningsmaterial | Fabric
Polyamidtyg

Mjukt och stretchigt tyg av polyamid. 82 % polyamid / 18 % polyuretan.

Förstärkningsmaterial

Slitstarkt syntetiskt material med mockakänsla. 60 % polyamid, 40 % polyuretan.

Fabric

Fabric-Cotton Terry 80% cotton 20% polyester.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev