Scrolla ner
Nyhet

Viro Long Jr

Art.nr: 3002470-100
350 SEK

Färg Svart

Svart
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Tunn och smidig barnhandske för cykling under varma sommardagar. Ovanhanden är sydd i ett svalt stretchmaterial medan innerhanden i syntetmocka ger bra grepp runt styret. Handsken har touch-funktion på pekfinger och tumme och nästork i frottéliknande material.

Tål maskintvätt

Touch screen

Värme2/82/8

Slitstark4/84/8

Rörlighet6/86/8

VattentätNej

Lätta cykelhandskar 
för barn...

Viro Long är en tunn cykelhandske för barn. Den är utformad för varma förhållanden och för att passa lika bra på skogsstig som på grus- eller landsväg. Ovanhanden är sydd i ett luftigt stretchmaterial med lycra medan innerhanden i lätt stoppad syntetmocka mot skrapsår vid eventuella fall. Det finns touch-funktion på pekfinger och tumme, och en frotté på tummen fångar upp svett under varma cykelpass. Kort skärning och resår som sluter till runt handleden. Finns även i halvfingerversion.

Kollektion

Vi ställer lika höga krav när vi designar handskar för barn och ungdomar, som för våra vuxenmodeller. Även små händer behöver riktigt bra handskar som värmer i kallare temperaturer och som skyddar mot snö och regn. Inom Junior-kollektionen finner du funktionella barnhandskar som lämpar sig för både skidåkning och utelek. krav när vi designar handskar för barn och ungdomar, som på vuxenmodellerna. Även små händer behöver riktigt bra handskar.

Aktivitet

Cykel / MTB

Detaljer

Tål maskintvätt | Nästork | Pekskärmskompatibel

Yttermaterial

Polyamidtyg | Förstärkningsmaterial | Fabric
Polyamidtyg

Mjukt och stretchigt tyg av polyamid. 82 % polyamid / 18 % polyuretan.

Förstärkningsmaterial

Slitstarkt syntetiskt material med mockakänsla. 60 % polyamid, 40 % polyuretan.

Fabric

Fabric-Cotton Terry 80% cotton 20% polyester.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev