Förlängt öppet köp till 31 januari 2024 

Garantera leverans till jul, beställ dina handskar innan 17 december

Scrolla ner

Tactility Heat Liner 5-finger

Art.nr: 34230-390
3 900 SEK

Färg Koks

Koks
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Tunt och smidigt handskfoder med värmeslingor. Fungerar som ett extrafoder inuti en vanlig fodrad vinterhandske under kyliga dagar – perfekt för dig som ofta fryser om händerna. Sydd i mjuk polyesterstretch med laminerat värmesystem och uppladdningsbart batteri.
Läs mer

Touch screen

Värmehandskar

Värme7/87/8

Slitstark3/83/8

Rörlighet8/88/8

VattentätNej

Tunna värmehandskar 
med touch...

Smart linerhandske med integrerade värmeslingor, perfekt för dig som ofta fryser om händerna även när du har rejäla vinterhandskar. Denna liner är tunn och smidig och passar under de flesta fodrade handskmodeller. Sydd i stretchigt trikåmaterial av polyester, med laminerat Inuheat värmesystem på handens ovansida, fingar och tumme. Värmen ställs in i tre steg via en app. Det medföljande batteriet klickas fast i en hållare på handledens ovansida och har trådlös koppling till värmesystemet. Pekskärmskompatibel beläggning på pekfingret låter dig hantera smartphone och andra pekskärmar utan att ta av dig linern. VÄRMETID: Låg: 6+ timmar, Medium: 3,5 timmar, Hög: 2 timmar. TÄNK PÅ: De elektroniska komponenterna i handsken kan störa lavinutrustning/transceivers. ** VIKTIGT** Linern ska användas ihop med en ytterhandske för att undvika skador på de elektroniska komponenterna.

Kollektion

När vi designar och utvecklar handskar är en av våra viktigaste utgångspunkter att de ska hålla över tid. Genom att byta ut ditt foder förlänger du handskens livslängd samtidigt som du sparar på miljön. Inom Liners hittar du både utbytbara foder och base liners som kan användas på egen hand eller för extra värme.

Produktursprung

Rakamaz, Hungary

HESTRA Hungary Founded by Hestra: 2011

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Klättring & alpinism | Friluftsliv | Vandring | Powerwalk | Löpning | Turskidåkning | Övriga vinteraktiviteter | Jakt & fiske | Snowboard
Utförsåkning

Utförsåkning

Klättring & alpinism

Klättring & alpinism

Friluftsliv

Friluftsliv

Vandring

Vandring

Powerwalk

Powerwalk

Löpning

Löpning

Turskidåkning

Turskidåkning

Övriga vinteraktiviteter

Övriga vinteraktiviteter

Jakt & fiske

Jakt & fiske

Snowboard

Snowboard

Detaljer

Tål maskintvätt | Pekskärmskompatibel

Yttermaterial

Trikå

Enkelt stickad trikå i polyester/ elastan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev