Kundservice /

Köpvillkor

Köpvillkor

Nedan finner du fullständiga köpvillkor för köp via vår e-handel på hestragloves.se.

Allmänna villkor, Martin Magnusson & CO AB

Dessa allmänna villkor gäller när du som konsument gör beställningar i vår webbshop på hestragloves.com och dess underdomäner. Då dessa villkor kan komma att uppdateras utan föregående avisering så rekommenderar vi att du läser dessa vid varje ordertillfälle. En bindande order tillika avtal om köp inträffar när vi har bekräftat din order. En orderbekräftelse skickas till den e-mailadress du fyllde i vid ordertillfället.

Avtal ingås mellan dig och Martin Magnusson & Co AB, organisationsnummer 556127-7475.

Firmatecknare: Anton Magnusson.

Reservation

Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i lagersaldo som gör att vi inte kan fullfölja din order. Skulle den vara du beställt mot förmodan inte vara tillgänglig kommer vi att kontakta dig och se till att återbetalning sker utan dröjsmål.

Priser

De priser som visas på vår hemsida och webbshop är inklusive mervärdesskatt (moms) och exklusive frakt om inte annat särskilt anges.

Gällande pris är det som anges för den aktuella produkten vid ordertillfället. Priser kan komma att ändras från en tid till en annan utan föregående avisering och vi reserverar oss för eventuella felaktigheter.

Betalning

Vi använder Klarna Checkout som betalningslösning för alla våra betalningar, både kort och faktura. Tillgängliga betalningssätt är de som tillhandahålls via Klarna Checkout. Genom att lämna information i kassan godkänner du villkoren för Klarna Checkout. Villkoren för Klarna Checkout återfinns i kassan i samband med att du genomför ditt köp.

Om du har några frågor om din betalning, återbetalning eller om din faktura vänligen kontakta Klarna direkt via klarna.com.

Inga kontouppgifter eller kortuppgifter såsom kortnummer och CVC-kod sparas i affärssystem eller motsvarande som tillhör Martin Magnusson & Co AB.

Minderåriga

Om du är under 18 år behöver du målsmans tillstånd för att göra en beställning.

Force Majeure

Force majeure ska anses föreligga när en extern omständighet väsentligen hindrar fullgörande av förpliktelser enligt avtalet. Sådana omständigheter ska utgöra befrielsegrund som medför befrielse från skadestånd och andra påföljder. Som exempel på sådan befriande omständighet skall anses bl.a. krig, naturkatastrof, större olyckshändelse, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, terrorism, brand, blockad, myndighetsåtgärd eller motsvarande som ligger utom företagets kontroll. Martin Magnusson & Co AB förbehåller sig rätten att skjuta upp sin förpliktelse att fullgöra avtalet så länge sådan omständighet föreligger.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev