Scrolla ner

Kids´ Wool Terry Mitt

Art.nr: 36451-260
595 SEK

Färg Mellanblå

Svart
Mellanblå
Fuchsia
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Varm och tålig tumhandske för barn, en längre modell med åtslutande resår som hindrar snö från att leta sig in. Sydd i vädertålig polyamid med ett mjukt värmande ullfoder och syntetfyllning för extra värme. Perfekt för pulkarace, skidåkning och vardaglig vinterlek i snö och kyla.

Vindtät

Tål maskintvätt

Värme6/86/8

Slitstark5/85/8

Rörlighet3/83/8

VattentätNej

Varm ullfodrad 
tumhandske för barn...

Varm och bekväm tumhandske för lek och upptäcktsfärder på vintern. Insidan i mjuk ullfrotté leder bort fukt från handen och handsken har även G-Loft syntetfyllning för skön värme under kallare dagar. Ytterhandsken är sydd i vädertålig polyamidväv med greppvänligt PU-material i innerhand. Modellen går upp en bit över overall- eller jackärm och en åtsittande resår i öppningen stoppar snö och kyla från att leta sig in. En smidig och värmande vinterfavorit för skidlek, kullerbyttor och pulkaåk, och den funkar så klart lika bra för snöfria utflykter i skog och mark.

Kollektion

Vi ställer lika höga krav när vi designar handskar för barn och ungdomar, som för våra vuxenmodeller. Även små händer behöver riktigt bra handskar som värmer i kallare temperaturer och som skyddar mot snö och regn. Inom Junior-kollektionen finner du funktionella barnhandskar som lämpar sig för både skidåkning och utelek. krav när vi designar handskar för barn och ungdomar, som på vuxenmodellerna. Även små händer behöver riktigt bra handskar.

Produktursprung

Shanghai, China

Hestra Pinghu Huashen Partner since: 1981

Read more

Aktivitet

Friluftsliv | Vandring | Utomhuslek
Friluftsliv

Friluftsliv

Vandring

Vandring

Utomhuslek

Utomhuslek

Detaljer

Reflekterande detaljer | Fäste för handcuffs | Tål maskintvätt

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, andningsbar och mycket komprimerande.

Fast foder

Merino ull frotté

Ett stickat material som består av lockiga fibrer och frottébågar kan binda en stor mängd luft. 100 % merinoull.

Yttermaterial

Hestra proton polyamidtyg

Slitstarkt polyamidtyg. Vindtätt, vattentätt och andningsbart tillverkat i 100 % polyamid.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev