Scrolla ner

Impact Racing Jr. Mitt

Art.nr: 31741-000920
1 400 SEK

Färg Vit & cerise

Vit & cerise
Svart & flamröd
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Kort och åtsittande tävlings- tumhandske för juniorer. Slitstarkt getläder i handflatan för optimalt grepp och fingerfärdighet. knogskydd och stötdämpande material på ovanhand för att skydda mot slalomkäppar och stötar. Isolerad med värmande G-loft polyester.

Vindtät

Värme5/85/8

Slitstark6/86/8

Rörlighet3/83/8

VattentätNej

Tumhandske junior 
för slalom/storslalom...

Junior-modellen av Hestras populära Impact Racing-handske, här i extra värmande tumversion. En avancerad alpinhandske utformad för maximalt skydd med bekvämt knogskydd plus stötdämpande skumstoppning som fångar upp och fördelar krafterna från smällar och slag. Ytterhandsken är sydd i Hestras slittåligaste getskinn med förstärkt innerhand och utåtvända sömmar för optimalt stavgrepp. Detaljer i Duratan, ett starkt och smidigt mocka-liknande material av polyester och polyuretan. På insidan hjälper ett mjukt, isolerande foder till att hålla händerna behagligt varma. Sammantaget en riktigt skön och skyddande handske, perfekt för fartglada slalomungdomar. Finns även i 5-fingermodell.

Kollektion

Inom Alpine Racing finner du våra mest tekniska handskar med fokus på smidighet, hållbarhet och skydd. Kollektionen vänder sig till dig som utövar någon form av teknisk alpin skidåkning såsom Slalom, Storslalom, Super G, Skicross etc. Handskarna är utvecklade i nära samarbete med de svenska och norska alpina landslagen.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Utförsåkning

Detaljer

Fäste för handcuffs | Utvändiga sömmar | Förstärkta detaljer | Stötdämpande foam på ovanhand, fingrar och tumme | Handledsjustering med kardborre
Utvändiga sömmar

Sömnadsteknik som vi använder för flera modeller. Det ger utmärkt komfort för fingrarna.

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, andningsbar och mycket komprimerande.

Fast foder

Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Yttermaterial

Impregnerat getskinn | Duratan
Impregnerat getskinn

Vattenbeständigt getskinn.

Duratan

Slitstarkt tyg med vattenavvisande egenskaper. Tillverkad av mikrofiber, 75 % polyester / 25 % PU.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev