Scrolla ner

Impact Racing Jr. 5-finger

Art.nr: 31740-100540
1 400 SEK

Färg Svart & flamröd

Cerise
Svart & flamröd
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Kort, åtsittande juniorhandske för slalom och storslalom. En 5-fingermodell med extra tilltaget skydd mot slalomkäppar och slag. Slitstarkt getskinn och utåtvända sömmar ger utmärkt grepp och G-loft syntetfyllning hjälper till att hålla handen varm.

Vindtät

Värme4/84/8

Slitstark6/86/8

Rörlighet5/85/8

VattentätNej

Juniorhandske 
för slalom/storslalom...

Kort, åtsittande juniorhandske för slalom och storslalom. En 5-fingermodell med extra tilltaget skydd mot slalomkäppar och slag. Slitstarkt getskinn och utåtvända sömmar ger utmärkt grepp och G-loft syntetfyllning hjälper till att hålla handen varm. "Junior-modellen av Hestras populära Impact Racing-handske, utformad för maximalt skydd på tävling och träning. Den har ett bekvämt knogskydd plus stötdämpande skumstoppning som fångar upp och fördelar krafterna från smällar och slag. Ytterhandsken är sydd i Hestras slittåligaste getskinn med förstärkt innerhand och utåtvända sömmar för optimalt stavgrepp. Detaljer i Duratan, ett starkt och smidigt mocka-liknande material av polyester och polyuretan. På insidan hjälper ett mjukt, isolerande foder till att hålla händerna behagligt varma. Sammantaget en riktigt skön och skyddande handske, perfekt för fartglada slalomungdomar. Finns även i tummodell.

Kollektion

Inom Alpine Racing finner du våra mest tekniska handskar med fokus på smidighet, hållbarhet och skydd. Kollektionen vänder sig till dig som utövar någon form av teknisk alpin skidåkning såsom Slalom, Storslalom, Super G, Skicross etc. Handskarna är utvecklade i nära samarbete med de svenska och norska alpina landslagen.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Utförsåkning

Detaljer

Fäste för handcuffs | Utvändiga sömmar | Förstärkta detaljer | Stötdämpande foam på ovanhand, fingrar och tumme | Handledsjustering med kardborre
Utvändiga sömmar

Sömnadsteknik som vi använder för flera modeller. Det ger utmärkt komfort för fingrarna.

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, andningsbar och mycket komprimerande.

Fast foder

Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Yttermaterial

Impregnerat getskinn | Duratan
Impregnerat getskinn

Vattenbeständigt getskinn.

Duratan

Slitstarkt tyg med vattenavvisande egenskaper. Tillverkad av mikrofiber, 75 % polyester / 25 % PU.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev