Scrolla ner

Geoffrey

Art.nr: 23600-100
850 SEK

Färg Svart

Svart
Kamel
Espresso
Mörk oliv
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Sportig och bekväm handske som kombinerar ull och mjukaste lammskinnsmocka. En stilfull och värmande herrmodell för höst och mildare vinterdagar. Sidstrålar och detaljer är i ribbstickad ulljersey, medan handskens ovansida och innerhand är i italiensk lammskinnsmocka. Halvpiqué-söm längs fingrarnas ovansida ger fin passform och ribbstickad mudd sluter till runt handleden.

Mockahandske med 
stickade detaljer herr...

Sportig och bekväm handske som kombinerar ull och mjukaste lammskinnsmocka. En stilfull och värmande herrmodell för höst och mildare vinterdagar. Sidstrålar och detaljer är i ribbstickad ulljersey, medan handskens ovansida och innerhand är i italiensk lammskinnsmocka. Halvpiqué-söm längs fingrarnas ovansida ger fin passform och ribbstickad mudd sluter till runt handleden.Mockahandske med stickade detaljer herr... Sportig och bekväm handske som kombinerar ull och mjukaste lammskinnsmocka. En stilfull och värmande herrmodell för höst och mildare vinterdagar. Sidstrålar och detaljer är i ribbstickad ulljersey, medan handskens ovansida och innerhand är i italiensk lammskinnsmocka. Halvpiqué-söm längs fingrarnas ovansida ger fin passform och ribbstickad mudd sluter till runt handleden.

Kollektion

Inom Collection hittar du modehandskar i följsamma och högkvalitativa material där trediga detaljer och god passform ligger i fokus. Oavsett om du letar efter en trendig eller klassisk handske erbjuder den här kollektionen något för de flesta stilar och garderober.

Produktursprung

Shanghai, China

Hestra Pinghu Huashen Partner since: 1981

Read more

Aktivitet

Mode

Mode

Detaljer

Elastisk vid handled | Halv piquésöm | Ribbstickad mudd
Halv piquésöm

Halv piqué-söm innebär att skinnet på ovanhanden överlappar varandra och sys med en millimeter sömsmån.

Fast foder

Ullblandning

80 % ull 20 % polyamid.

Yttermaterial

Lammnappa mocka | Ullblandning
Lammnappa mocka

Ett tunt, mjukt läder av lammnappa med fin lyster. Det finaste skinnet av lammnappa kommer från Etiopiens högland och garvas och färgas i Neapel.

Ullblandning

80 % ull / 20 % polyamid.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev