Scrolla ner
Bild som visar Fiona

Fiona

850 SEK
Art.nr: 14870-100100

Färg Svart

Svart
Ljusbrun & kamel
Violett & naturgrå
Vacker och värmande modehandske i skinn med kontrasterande färg* i innerhanden. En tidlös dammodell med handnära passform, sydd i följsam italiensk lammnappa med hög glans. En elastisk detalj längs öppningen adderar karaktäristisk stil och ett tunt stickat foder i ull värmer under kyliga höstdagar.
  • färg 100 är enfärgad.
Läs mer

Skinnhandskar med 
mjukt ullfoder dam...

Vacker och värmande modehandske i skinn med kontrasterande färg* i innerhanden. En tidlös dammodell med handnära passform, sydd i följsam italiensk lammnappa med hög glans. En elastisk detalj längs öppningen adderar karaktäristisk stil och ett tunt stickat foder i ull värmer under kyliga höstdagar. * färg 100 är enfärgad.

Kollektion

Inom Collection hittar du modehandskar i följsamma och högkvalitativa material där trediga detaljer och god passform ligger i fokus. Oavsett om du letar efter en trendig eller klassisk handske erbjuder den här kollektionen något för de flesta stilar och garderober.

Produktursprung

Shanghai, China

Hestra Pinghu Huashen Partner since: 1981

Read more

Aktivitet

Mode

Mode

Detaljer

Elastisk vid handled

Fast foder

Ullblandning

80 % ull 20 % polyamid.

Yttermaterial

Lammnappa

Ett tunt, mjukt läder av lammnappa med fin lyster. Det finaste skinnet av lammnappa kommer från Etiopiens högland och garvas och färgas i Neapel.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev