Scrolla ner
Bild som visar Peccary Handsewn Cashmere

Peccary Handsewn Cashmere

3 500 SEK
Art.nr: 10080-710

Färg Kork

Svart
Kork
Siena
Tidlös damhandske i exklusivt peccaryläder med mjukt stickat foder i kashmir. Tillskuren för hand i Hestras handskmakarateljé i Budapest. En stilren och vacker handske som värmer perfekt under kyliga höst- och vinterdagar.
Läs mer

Handsydd

Peccaryhandskar med 
kashmirfoder dam...

Tidlös handske med stilren siluett för kvinnor, handsydd i peccary med stickat foder i exklusivt långfibrigt kashmirgarn. En vacker och värmande handske som utstrålar klassisk stil, idealisk i fuktiga höst- och vintertemperaturer.
Handsken är tillskuren för hand ur ett skinn av Hestras skickliga handskmakare i Ungern. Deras känsla för materialet och hantverket finns enbart hos ett fåtal individer i hela världen och varje handskpar som lämnar ateljén är ett litet mästerverk i sig. Det märks i känslan när du drar på handsken, en följsamhet som gör att den formar sig perfekt efter handen, även efter långvarig användning.

Kollektion

Inom Table Cut finner du våra finaste handskar. De är handskmakargjorda och tillverkade i det mest exklusiva materialen. Alla handskar är sydda för hand vilket gör varje handskpar unikt.

Detaljer

Elastisk vid handled | Handsewn | Table cut

Fast foder

Kashmir

Foder av 100 % kashmir, mjukt och varmt.

Yttermaterial

Peccary

Peccary kommer från en typ av vildsvin från Amazonas djungel. Lädret är mjukt, smidigt och isolerande och anses vara det mest exklusiva handsklädret.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev