Scrolla ner
Bild som visar Peccary Handsewn Unlined

Peccary Handsewn Unlined

3 200 SEK
Art.nr: 10010-710

Färg Kork

Svart
Kork
Tidlös damhandske med stilren siluett i exklusivt peccaryläder. Tillskuren för hand i Hestras handskmakarateljé i Budapest. Modellen är ofodrad för att passa i olika väder, men lämpar sig bäst under vår och tidig höst.
Läs mer

Handsydd

Ofodrad

Handsydda 
peccaryhandskar dam...

Tidlös damhandske i peccary som anses vara världens mest exklusiva handskmaterial. Peccary är ett sydamerikanskt vildsvinsläder med unika egenskaper. Det är starkt, mjukt, värmande och med en oöverträffad elasticitet som gör att det formar sig naturligt efter handen, även efter långvarig användning.
Handsken är tillskuren för hand ur ett skinn av Hestras skickliga handskmakare i Ungern. Deras hantverkskunnande ger handskar med oöverträffad passform och känsla, och med en kvalitet som avspeglas ner i minsta stygn.
Skärningen är medellång med mjuk resår på handledens insida. En slits gör handsken enkel att ta på och av. Modellen är ofodrad och insidan är oerhört mjuk och behaglig att bära. En vacker accessoar som lyfter varje stil under vår och tidig höst.

Kollektion

Inom Table Cut finner du våra finaste handskar. De är handskmakargjorda och tillverkade i det mest exklusiva materialen. Alla handskar är sydda för hand vilket gör varje handskpar unikt.

Aktivitet

Mode

Mode

Detaljer

Elastisk vid handled | Handsewn | Table cut | Vent in cuff

Yttermaterial

Peccary

Peccary kommer från en typ av vildsvin från Amazonas djungel. Lädret är mjukt, smidigt och isolerande och anses vara det mest exklusiva handsklädret.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev