Scrolla ner
Bild som visar Ergo Grip Long 5-finger

Ergo Grip Long 5-finger

695 SEK
Art.nr: 39700-440100

Färg Gul & svart

Svart
Gul & svart
Tålig cykelhandske med touch-funktion och extra förböjd passform för högsta komfort, fingertoppskänsla och grepp runt styret. Ovandelen är sydd i vindtät och vattenavvisande stretchväv medan innerhanden har stötdämpande gel för att motverka trötthet och domningar. Perfekt för fartfylld cykling under vår, höst och kyligare sommardagar.
Läs mer

Vindtät

Ofodrad

Tål maskintvätt

Touch screen

Värme3/83/8

Slitstark5/85/8

Rörlighet6/86/8

VattentätNej

Vindtäta cykelhandskar 
förböjd passform...

Ergo Grip Long är utformad för XC-cyklister som vill ha maximal känsla i greppet runt styret. Den har Ergo Grip, en patenterad konstruktion med extra förböjda fingrar och överlappande sömmar som ger minimalt med överskottsmaterial i innerhanden. Materialen är slittåliga och trots att handsken är ofodrad håller den ändå värmen under vår, höst och kyliga sommardagar. Genomtänkta detaljer bidrar till hög komfort när cyklingen blir teknisk. Så har den till exempel stötdämpande gel-inlägg som motverkar trötthet och PU-förstärkning på pek- och långfinger för bra grepp om bromshandtag. Materialet är också skärmkompatibelt så du kan svara i telefon eller fotografera utan att ta av dig handsken. En bekväm, smidig och lagom värmande cykelhandske för snabba stigar och kuperad terräng.

Kollektion

Bike

Inom Bike hittar du ett brett utbud av cykelhandskar för olika typer av cykelsporter och nivåer. Modellerna är designade för att förbättra styrgrepp, reducera vibrationer och skydda mot väder och vind.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Aktivitet

Cykel / MTB

Detaljer

Elastisk vid handled | Ergo Grip-konstruktion | Nästork | Pekskärmskompatibel | Neoprenmudd med kardborrestängning | Vaddering i innerhand
Ergo Grip-konstruktion

Patenterad konstruktion där handsken har minimalt med överskottsmaterial på handens insida och sömmar som är placerade enligt handens naturliga ergonomi. Resultatet är handskar med mycket nära passform.

Yttermaterial

Hestra 3-lagers interlock-polyestertyg | Neopren | Stretchpolyester
Hestra 3-lagers interlock-polyestertyg

Vind-, vattenavvisande och andningsbart. 100 % polyester.

Neopren

90 % SBR-gummi 10 % polyamid.

Stretchpolyester

70 % polyester, 30 % PU.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev