Scrolla ner

Ergo Grip CZone Tactility 5-finger

Art.nr: 30850-100
1 700 SEK

Färg Svart

Svart
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Kort, teknisk och hållbar handske designad för bergsbestigning och isklättring. Utrustad med ett vattentätt CZone Tactile membran som är bunden till både skal och foder för att ge exakt passform och skydd under våta förhållanden. Förstärkningar för ökat skydd mot repnötning och förböjda fingrar i en Ergo Grip-konstruktion för ett optimalt grepp.

Vattentät

Vindtät

Smidig och extra 
slitstark handske för klättring...

Ergo Grip CZone Tactility är byggd för att klara klättrares höga krav på följsamhet, passform, väderskydd och uthållig slitstyrka. Denna omtyckta 5-fingers klätterhandske är sydd i impregnerat getskinn med polyestertrikå på handens ovansida. Tumme och pekfinger har förstärkningar i Duratan, ett mockaliknande syntetmaterial som klarar friktion från rep mycket bra. Ett laminerat CZone-membran stoppar väta och ventilerar ut fukt samtidigt som känsla och grepp optimeras. Modellen är bara tunt fodrad med fleece och har noga genomarbetad passform som maximerar rörligheten. En neoprenmudd sluter om runt handleden och regleras med kardborre. Det följer med en handledsrem som minskar risken för att du tappar handsken, och en ögla på lillfingret låter dig hänga den i klättersele eller på ryggsäck när du inte använder den. En skön och vädertålig slitvarg på berget, perfekt för långa mixade turer i högalpin terräng under vår, sommar och höst.

Kollektion

Inom den här kollektionen hittar du högfunktionella och slitstarka handskar specifikt utecklade för bergsklättring. Inom Mountaineering kännetecknas modellerna av flexibel passform, värme och slitstyrka.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Klättring & alpinism | Friluftsliv | Vandring | Turskidåkning | Jakt & fiske
Utförsåkning

Utförsåkning

Klättring & alpinism

Klättring & alpinism

Friluftsliv

Friluftsliv

Vandring

Vandring

Turskidåkning

Turskidåkning

Jakt & fiske

Jakt & fiske

Detaljer

Ergo Grip-konstruktion | Handcuffs | Neoprenmudd med kardborrestängning
Ergo Grip-konstruktion

Patenterad konstruktion där handsken har minimalt med överskottsmaterial på handens insida och sömmar som är placerade enligt handens naturliga ergonomi. Resultatet är handskar med mycket nära passform.

Fast foder

Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Yttermaterial

Neopren | Impregnerat getskinn
Neopren

90 % SBR-gummi 10 % polyamid.

Impregnerat getskinn

Vattenbeständigt getskinn.

Vattentät

Czone tactile

Vattentät membran med hög andningsförmåga. Membrandet är laminerat med det yttre materialet för att ge bättre grepp och smidighet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev