Scrolla ner
Nyhet

Eira

Art.nr: 1001610-770
950 SEK

Färg Choklad

Svart
Naturgul
Kork
Choklad
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Tidlös damhandske i skinn med mjukt stickat ullfoder. Sydd i hjortskinn, ett mjukt och isolerande läder med vacker narvstruktur. En skön och värmande vardagshandske med klassisk stil som passar lika bra i stan som i lantligare omgivningar.

Värme3/83/8

VattentätNej

Hjortskinnshandskar med 
ullfoder dam...

Eira är en tidlös vinterhandske i högkvalitativt hjortskinn med vacker, rustik känsla. Denna dammodell har ett tunt stickat foder i ull/polyamid för lätt värme under kyliga höst- och vinterdagar.
Skärningen är handnära med förböjda fingrar och halvpiqué-söm i innerhanden. Greppytan är förstärkt och har kontrasterande sömmar. Kort krage med resårsömmar på handledens ovan- respektive insida. Dessutom finns ett fiskbensmönstrat dragband i lin som förenklar när du ska ta på handsken.

Kollektion

Inom Sport Classic hämtar vi inspiration från naturen och låter det vilda och otvungna karakterisera design och materialval. De flesta modellerna är av varmare karaktär, tillverkade i mjukt älg- eller hjortskinn och fodrade med ull eller lammpäls.

Produktursprung

Shanghai, China

Hestra Pinghu Huashen Partner since: 1981

Read more

Aktivitet

Mode

Mode

Detaljer

Förböjd passform | Förstärkta detaljer | Puller at cuff
Förböjd passform

Handsken är förböjd för att följa händernas naturliga position.

Yttermaterial

Hjortskinn

Ett smidigt och isolerande läder med en vacker narvstruktur.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev