Scrolla ner

Ecocuir Unlined 5-finger

Art.nr: 32240-700
850 SEK

Färg Naturbrun

Naturbrun
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Slitstark ofodrad skinnhandske för vandring, jakt och vildmarksliv. Tillverkad i hållbar Ecocuir nötnappa som garvats utan tillsatser av krom eller syntetiska färgämnen. En favorithandske för bushcraft, scouting och skogsaktiviteter när du vill skydda handen mot stökig terräng och samtidigt ha bra grepp kring yxa och andra verktyg.

Vindtät

Ofodrad

Värme2/82/8

Slitstark4/84/8

Rörlighet7/87/8

VattentätNej

Kromfri skinnhandske för 
jakt och friluftsliv...

Ecocuir Unlined är en robust och hållbar friluftshandske för vandring, jakt och många andra aktiviteter i skog och mark. En skön arbetshandske som skyddar och ger bra grepp när du ska hugga ved, bygga läger, bära prylar och utföra olika typer av vildmarksbestyr. Den är sydd i Ecocuir nötnappa som är kromfri och ofärgad, och som får en fin patina när den används. Ett dragband i kragen gör handsken lättare att ta på, och en öljett låter dig fästa den i en bälteshälla eller ryggsäck, exempelvis.

Kollektion

Inom Outdoor hittar du handskar för vandring, paddling, toppturer och andra friluftsäventyr. Kollektionen består av varierande modeller där egenskaper, material och detaljer är noggrant genomtänkta beroende på syfte och aktivitet.

Produktursprung

Shanghai, China

Hestra Pinghu Huashen Partner since: 1981

Read more

Aktivitet

Friluftsliv | Vandring | Turskidåkning | Jakt & fiske
Friluftsliv

Friluftsliv

Vandring

Vandring

Turskidåkning

Turskidåkning

Jakt & fiske

Jakt & fiske

Detaljer

Elastisk vid handled | Puller at cuff

Yttermaterial

Kromfri ecocuir-nötnappa

Impregnerad nötskinn, kromfri garvning.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev