Scrolla ner
Bild som visar Cornelia

Cornelia

750 SEK
Art.nr: 14310-914

Färg Pastellrosa

Flamröd
Mörkröd
Loden
Naturgrå
Pastellrosa
Klassisk bilhandske speciellt framtagen för kvinnor. Sydd i följsam italiensk lammnappa med handnära passform. En klassisk retroinspirerad design med öppen ovandel och spänne vid handleden.
Läs mer

Ofodrad

Elegant bilhandske 
för kvinnor...

Elegant ofodrad handske i följsam italiensk lammnappa. Modellen kallas ”bilhandske” och dess tidlösa estetik för kanske tankarna till 1960-tal, öppna sportbilar och jetset-liv på franska Rivieran. Passformen är handnära med läderrem och knapp som sluter till runt handleden. Öppning över handryggen samt perforerade fingrar och innerhand släpper in luft under varma sommardagar. En vacker och välgjord modeaccessoar för många tillfällen. Finns i ett flertal färger, från klassiskt svart till pigga säsongsanpassade nyanser.

Kollektion

Inom Collection hittar du modehandskar i följsamma och högkvalitativa material där trediga detaljer och god passform ligger i fokus. Oavsett om du letar efter en trendig eller klassisk handske erbjuder den här kollektionen något för de flesta stilar och garderober.

Produktursprung

Shanghai, China

Hestra Pinghu Huashen Partner since: 1981

Read more

Aktivitet

Mode

Mode

Detaljer

Halv piquésöm | Tryckknapp i mudd
Halv piquésöm

Halv piqué-söm innebär att skinnet på ovanhanden överlappar varandra och sys med en millimeter sömsmån.

Yttermaterial

Lammnappa

Ett tunt, mjukt läder av lammnappa med fin lyster. Det finaste skinnet av lammnappa kommer från Etiopiens högland och garvas och färgas i Neapel.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev