Scrolla ner

Chamois Handsewn Cashmere

Art.nr: 20170-650
2 500 SEK

Färg Beige

Naturgul
Beige
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Klassisk handske i mjuk, sämskgarvad nubuck av hjort. En skönt värmande vinterhandske med stickat foder i högkvalitativt kashmirgarn. Modellen är tillskuren och sydd för hand enligt handskmakarkonstens traditionella metoder i Hestras ateljé i Ungern.

Handsydd

Kromfri

Sämskskinnshandske med 
kashmirfoder herr...

Klassisk skinnhandske med mjukt stickat foder i kashmir. Sydd för hand i sämskgarvad nubuck av hjort, ett mjukt och följsamt material med fina isolerande egenskaper. Perfekt värmande under kyliga höst- och vinterdagar.
Modellen är tillskuren för hand av Hestras skickliga handskmakare i Ungern. Passformen är handnära med kort slits på handledens insida. Denta på handens ovansida ger extra rörelsemån samtidigt som det adderar diskret stil. Högsta nivå på material och hantverk ger en tidlös herrmodell som passar både vardag och högtidligare tillfällen. Välj mellan sämskgarvningens naturligt gula nyans och ett ljusare, pigmenterat alternativ.

Kollektion

Inom Table Cut finner du våra finaste handskar. De är handskmakargjorda och tillverkade i det mest exklusiva materialen. Alla handskar är sydda för hand vilket gör varje handskpar unikt.

Produktursprung

Rakamaz, Hungary

HESTRA Hungary Founded by Hestra: 2011

Read more

Aktivitet

Mode

Mode

Detaljer

Elastisk vid handled | Handsewn | Table cut

Fast foder

Kashmir

Foder av 100 % kashmir, mjukt och varmt.

Yttermaterial

Sämkskinn

Kromfritt garvat mocka i hjortskinn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev