Scrolla ner

Carpincho Handsewn Cashmere

Art.nr: 20100-530
3 600 SEK

Färg Tegelröd

Grå
Tegelröd
Siena
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Klassisk carpincho-handske med stickat foder i kashmir som värmer under kyliga höst- och vinterdagar. Tillskuren för hand av handskmakare i Hestras ateljé i Ungern. Högsta nivå på hantverk och material ger en vacker och välsittande handske som bara blir mjukare och bekvämare med åren.

Handsydd

Kashmirfodrad handske 
i carpincho herr...

Handsydd handske i carpincho som känns igen på sin karaktäristiska ”prickiga” textur. Carpinchon är en sydamerikansk gnagare och dess skinn ses i handskkretsar som ett av världens finaste. Det är överraskande mjukt och samtidigt starkt och hållbart. I denna handske används nubuck där skinnets narvyta slipas så att det får en mockaliknande känsla.
Varje handske skärs till för hand av skickliga handskmakare i Budapest. Deras känsla för materialet är unikt och hantverket håller absolut högsta nivå. Handsken har denta på ovanhanden och en kort slits som gör den enklare att ta på och av. Ett stickat foder i kashmir gör den idealisk under kylslagna höst- och vinterdagar.

Kollektion

Inom Table Cut finner du våra finaste handskar. De är handskmakargjorda och tillverkade i det mest exklusiva materialen. Alla handskar är sydda för hand vilket gör varje handskpar unikt.

Aktivitet

Mode

Mode

Detaljer

Elastisk vid handled | Handsewn | Table cut

Fast foder

Kashmir

Foder av 100 % kashmir, mjukt och varmt.

Yttermaterial

Carpincho nubuck

Läder från en gnagare från Sydamerika vars hud har liknande egenskaper som peccary. Vi använder nubuck, där kornet har slipats ner för att ge en mockakänsla.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev