Scrolla ner

Peccary Handsewn Unlined

Art.nr: 20010-710
4 000 SEK

Färg Kork

Svart
Kork
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Tidlös handske med stilren siluett i exklusivt peccaryläder för män. Tillskuren för hand i Hestras handskmakarateljé i Budapest. Modellen är ofodrad för att passa i olika väder, men lämpar sig bäst under vår och tidig höst.

Handsydd

Ofodrad

Handsydda 
peccaryhandskar herr...

Tidlös handske i peccary som anses vara världens mest exklusiva handskmaterial. Peccary är ett sydamerikanskt vildsvinsläder med unika egenskaper. Det är starkt, mjukt, värmande och med en oöverträffad elasticitet som gör att det formar sig naturligt efter handen, även efter långvarig användning.
Handsken är tillskuren för hand ur ett skinn av Hestras skickliga handskmakare i Ungern. Deras hantverkskunnande ger handskar med oöverträffad passform och känsla, och med en kvalitet som avspeglas ner i minsta stygn.
Handsken har kort skärning med denta på ovanhanden och slits på handledens insida. Modellen är ofodrad och insidan är oerhört mjuk och behaglig att bära. En vacker accessoar som lyfter varje stil under vår och tidig höst.

Kollektion

Inom Table Cut finner du våra finaste handskar. De är handskmakargjorda och tillverkade i det mest exklusiva materialen. Alla handskar är sydda för hand vilket gör varje handskpar unikt.

Aktivitet

Mode

Mode

Detaljer

Handsewn | Table cut | Vent in cuff

Yttermaterial

Peccary

Peccary kommer från en typ av vildsvin från Amazonas djungel. Lädret är mjukt, smidigt och isolerande och anses vara det mest exklusiva handsklädret.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev